Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość qctina

wierszyk na błogosławiny

Polecane posty

Gość Ilooona
skoro taka kicha to po co wchodzicie na ta kafeterie i w dodatku szukacie cos o blogoslawienstwie? skoro chcecie powiedziec szczesc boze! czym sie martwicie? ja jestem osoba romantyczna i sentymentalna skoro wy nie to po co kurwa szukacie ,co sie mowi na blogoslawienstwo ? nie kazdy chce miec standardowy slub sa tez osoby ktore chca miec cos innego niz wszystkie oklepane sluby i tyle!!!!po co sie odzywacie nie masz wiersza to nie pisz chcesz pokomentowac wejdz sobie na czata

Gość kaśka 253
JA TERZ CHCIAłABYM JAKIś WIERSZYK NA BłOGOSłAWIEńSTWO JAK MOżNA PRZESłAćTO NA ADRAE E-MAIL:kasia.zamor@interia.pl dziękuję.

Gość misiek2121
Witam! Bardzo proszę o tekst błogosławieństwa dla dziecka. Bardzo mi na tym zależy. Więc jeśli ktoś może proszę napiszcie.

Gość PYSIA1808
WITAM!!!! PILNIE POSZUKUJE WIERSZYKA NA BŁOSŁAWIENSTWO DLA SWOJEJ 7-LETNIEJ CORCI PROSZE O KONTAKT nita-1024@wp.pl Z GÓRY DZIEKUJE BARDZO

Gość Kasiula00716
Proszę o nadesłanie mi jakiś wierszy na błogosławieństwo od rodziców...(raczej krótkich) Z góry dziękuję ;) mój mail: kasiula00716@poczta.onet.pl

Gość mała:)
ja też potrzebuje wierszyk na błogosławieństwo !!! proszę o pomoc i z góry dzięki:)

Gość mała:)
ja też potrzebuje wierszyk na błogosławieństwo. prosze o przysyłanie na adres: niula77@gmail.com

Gość kum kum
Jeszce niech za stepują do tego wierszyka będzie ciekawiej :)

ludzieee masakra. Jestem wokalistką i byłam na wielu ślubach. To prawda bardzo często jest tak, że są błogosławiny i tylko rodzice błogosławią i koniec. Ale wiele razy spotkałam się z wierszykami mówionymi przez małe dzieci które zachęcają do wyciszenia się i uświadomienia, że teraz ędą błogosławiny... na błogosławinach powinni być wszyscy któży chcą je zobaczyć....tak to błogosławic to można se dzień wcześniej... rodzic błogosławi już swoją córkę, syna w momencie, gdy zgadza się na ślub. A błogosławiny przed koścołem są dla wszystkich, bo tak naprawde już rodzice nie zmienią tego co ma byc. Ten wierszyk dla dziecka, które pięknie możne go choćby wyrecytować jest w moich stronach zawsze używany:)

Gość silwa
prosze pilnie jakies fajne wierszyki na błogosławieństwo mój adres to sylwiamichal16@wp.pl tylko szybko

Gość jane_77
Witam wszystkich,bardzo potrzebuje wiersz na błogosławiny,bo moja córka ma go powiedzieć na ślubie swojej chrzestnej tak sobie wymyśili i jestem w kłopocie bo nic nie mam...Moj mail jane_77@o2.pl Dziekuje z gory za wszystkie propozycje,pozdrawiam.

Gość matko rety co za kicz
i jeszcze podlany radiomaryjnym sosikiem... jak to dobrze, że u nas nie było błogoslawieństwa - od blogoslawienia kogokolwiek jest osoba konsekrowana, czyli ksiądz, zakonnik czy zakonnica, a nie jakas szopka z kropidełkiem teściowa się wyrywała z błogosławieństwem "bo to tradycja i na zdjęciach ładnie WYGLĄDA" - dostała po łbie, że przecież wiedziała, że sobie nie życzymy; a gdy jeszcze zostala uświadomiona, że fotograf będzie dopiero w kosciele, strzeliła focha, że "bez fotografa i kamery to się NIE LICZY" i tu jest sedno problemu - wszystko NA POKAZ i po co w ten kicz i bezguście jeszcze Boga mieszać??? a krzyż do ucałowania podsuwa ksiądz Mlodym, gdy podchodzi po nich do drzwi kościoła - mędzy innymi dlatego bez sensu w polskich realiach jest kretyńska hamarykańska tradycją wleczenia Młodej przez tatusia jak owieczki na rzeź

Gość koszmar totalny gdzie jeszcze
w jakimś Pierdziszewie Dolnym praktykuje się taki kiczus totalus???? przecież te częstochowskie rymy to mogą co najwyżej doprowadzić do zgonu ze śmiechu... a jeszcze jak jakieś dziecię recytuje zatykając się co chwila z przejęcia, to zamiast ślubu mamy kinderbal i mini-playback-szoł w jednym... reasumując - żenua plus wiocha.pl

Gość Iza...
ano... ratuj w lipcu mam wesele i chce żeby moja kuzynka powiedziała jakiś wierszyk tylko nie mam nic ciekawego,porayuj i wyślij mi jakieś fajne.Z góry serdeczne dzięki. iza.kulik7@tlen.pl

Gość gość
dziewczyny przeraza mnie to co tutaj piszecie!! ślub to nie jest zabawy a blogoslawiny to nie zadne wyglupy !! moze poprostu nie doroslyscie do slubu?!

Gość gość
dziewczyny przeraza mnie to co tutaj piszecie!! ślub to nie jest zabawy a blogoslawiny to nie zadne wyglupy !! moze poprostu nie doroslyscie do slubu?!