Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hiri

problem

Polecane posty

Gość hiri

Mam od pewnego czasu problem z moim chlopakiem. Jestesmy razem od 2 lat i on od jakiegos czasu w ogole mnie nie pociaga. Kocham go, lubie sie do niego przytulac, ale az mnie spina na mysl o wspolnym seksie. On ma zawsze ochote na mnie, a ja nie wiem, jak mam mu delikatnie dac do zrozumienia, ze nie chce...Wczoraj siedzialam 2 godziny w lazience, liczac, ze zasnie...Czekal na mnie...Wiec ja zasnelam, powiedzialam mu, ze jestem zmeczona. I on jest dzisiaj oczywiscie obrazony i rozczarowany, wcale mu sie nie dziwie. Nie wyobrazam sobie zrywania zwiazku przez seks, ale zaczyna sie pomiedzy nami z tego powodu psuc.

Gość przestan brac tabletki

Gość hiri
Nie biore tabletek, odstawilam 3 miesiace temu.

Gość tak se pisze
dokładnie to, też od razu pomyślałam o tabletkach tak jest u mnie, spadek libido zapewne z powodu tabletek bo nigdy wcześniej, póki nie zaczęłam ich brać, nie miałam takich problemów

Gość tak se pisze
aha

Gość hiri
Nie wiem, czy to ma wplyw na to, ale przez 2 miesiace stosowalam dosc wyniszczajaca diete, schudlam z 59 na 48 kg, bylo podejrzenie anoreksji. Teraz powoli zaczynam jesc i utylam juz do 51 kg, ale to nie powoduje, ze mam ochote na mojego chlopaka, wrecz przeciwnie, od kiedy jem, w ogole nie mam checi do uprawiania seksu.

Gość skok w bok
dobrze Ci zrobi i docenisz swojego chlopaka

Gość hiri
Hehe, skok w bok nie wchodzi w gre. Ja go naprawde bardzo kocham, uwielbiam jego zapach, jego skore, jego cialo, ale od seksu mnie odrzuca.

Gość tak se pisze
hiri, no tak a intuicję, jeśli skacze Ci masa ciała, to pewnie stabilność hormonalna jest zaburzona, i te tabsy wcześniej też nie pomogły, może dodatkowo stres i inne negatywne emocje i już jest Ci trudniej odczuwać sprawy pozytywne czasami w seksie objawia się nasze przemęczenie, jakieś sprawy nerwicowe może przeczekaj?

Gość ten problem
to nie problem

Gość hiri
To dla mnie naprawde problem, bo wczesniej nie bylo z tym problemow. Nie mam innego wyjscia, tylko przeczekac, przeciez nie rozstane sie z moim facetem z tego powodu(chyba, ze on mnie w koncu rzuci).

Gość tak se pisze
robilas jakies badania krwi czy cos? mysle ze takie problemy sa ze soba zwiazane

Robilam badania krwi ze wzgledu na podejrzenie o anoreksje, ale takie postawowe, morfologia, OB...Moze jakos przejdzie, mam tylko nadzieje, ze to nie doprowadzi do rozpadu naszego zwiazku.

Gość nimfa17
mi to wyglada na problem z hormonami wlasnie...powinas sobie zrobic badania hormonalne krwi(na estrogen i progesteron), to kosztuje okolo 30-50 zl wiec troche duzo ale innego wyjasnienia nie widze, i nie przejmuj sie tym tak bardzo ale sprobuj mu jakos okazac jak bardzo go kochac itd

Gość tak se pisze
zastanów się też nad tym czego ci w seksie brakuje i może powinnaś o tym porozmawiać z partnerem