Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pupexx

ja chce taki tyłek!!

Polecane posty

Gość mi wyglada
na spuchniety, moze nabila sie na cos jadowitego? :P

Gość pupexx
;) KUrcze, mi sie taki chooolernie podoba. Z reszta pewnie nie na darmo został okrzykniety najseksowniejszym tyłkiem roku... :> i internetu :P

Gość odessij tłuszcz
i wszczep silikon. mnie się nie podoba taki, ale cóż. jeden lubi małe a inny okrąglutkie.;)

Gość wygląda jak bohaterka komiksów
kurcza nie wiem co jest grane ale mimo że link podałam inny to wyświetliło się nie to co chciałam :( Chociaż ta druga kobieta też ładna

Gość pupexx
Boze, wiecznie przez te kompleksy mam kłotnie z chłopakiem... Własnie sie pokłocilismy, bo powklejalam mu na gg roche jej zdjec i sie wsciekł i nawyzywał mnie od kretynek ( nie pierwszy raz to zrobilam) twierdzi, ze ten tylek absolutnie mu sie nie podoba, ze wyglada jak u barbie a on lalki nie chce... :( nie wierze mu...

Gość wygląda jak bohaterka komiksów
żeby zobaczyć zdjęcia tej o której mówicie trzeba zjechać na sam dół tego linka który podałam, kliknąć w napis "Enter Fresh99 for more fresh media" a potem wybrać september, na zdjęciach po prawej stronie pokaże się zdjęcie jej tyłka, imie i nazwisko i dopiero w to zdjęcie trzeba wejść. Ma bardzo ładną twarz

Gość do pupexx
no widzisz. Jak Ci chłopak mówi że mu się nie podoba to źle, jakby powiedział że mu się podoba to byłoby jeszcze gorzej. Wam to wszystko jest źle. Święty by z wami nie wytrzymał. To się chyba nazywa masochizm, zawracanie facetowi dupy i szukanie potwierdzenia tego że nie jesteście takie jak trzeba. Można zgłupieć przy was.

Gość pupexx
przy swojej twarzy wolalabym zostac ;) No moze i ma ładna, ale moja mi sie bardziej podoba... :P

Gość pupexx
Heh, wiem, ze masz racje i wiem, ze to co robie jest złe... Wkurza mnie jedynie, ze nie moze przyznac tej oczywistej prawdy. raz bym sie wsciekla, ale wiedzialabym na czym stoje...

Gość jeż mi sie podoba
jestem kobieta a zazdroszcze ze ja takiego nie mam :D jest cudowny - ta laska wogole była bardzio ladna i zgrabna .włsnie zaczenam cwiczyć- moze sobie wymodeluje ;) ps. a mój facet tez mi mówi ze takiego zgrabnego i jedrnego tylelczka jak moj to jeszcze nie widział :D Cieszes ie tym ale to mnie motywuje do tego zeby nadal dbac o siebie :)

Gość jeż mi sie podoba
hehehhe miało być TEŻ a nie Jeż :D :D :D

Gość to napisz
co powinien Ci odpowiedzieć, żebyś była zadowolona

Gość do tej od jeża
He he dobre :D Też lubię jeże.

Gość jeż mi sie podoba
No nie??? :D Czasem takie czeskie błedy a taki ubaw :D !!! Ale tyłeczek był ..mm... jak bym taki miała + ten płaski brzuszek to chyba bym bez ubrania chodziła ;)

Gość pupexx
Heh, w gruncie rzeczy tylek mam o podobnym kształcie, tyle ze mam ten okropny cellulit i krostki... Jak on smie wmawiac mi, ze moj i tak jest najlepszy? Boze, ślepy przeciez nie jest,a ja nie jestem idiotką (dobra, czasem sie tak zachowuje, ale tylko prowokacyjnie ;) ) wiec kurde jakim prawem mowi, ze moj i tak jest ładniejszy> paranoja...

Gość jeż mi sie podoba
BO CIE KOCHA...????? TO PRAWO MIŁOŚCI DAJE MU PRAWO DO SUBIEKTYWNEJ OCENY:)

Gość pupexx
heh, chyba musze prezstac przywiazywac uwage do wygladu az w takim stopniu, same przez to kłotnie... :/ Nie wiem czemu czasem mnie tak nachodzi...

Gość AdaŚ
ze tak powiem, dupa jak dupa .... kazda jest ladna na swoj sposob :)

Gość jeż mi sie podoba
Moj chłopak uwaz ze jestem najbardziej atrakcyja dziewczyna w miescie :) Zreszta po cichu przyznam ze nie tylko on tek uwazał ;) Ale ja nie o tym.. Chodzi mi tutaj o fakt akceptacji siebie. Ja już nauczyłam siebie akceptowac, choc nadal daze do super płaskiego i twardego brzuszka, twardych jak skała posladków i sprezyztych szczupych ud. Dla niego to bzdura - bo przeciez jestem idealna ;) Ale ja wiem swoje i z cwiczeń, aktywnosci fizycznej nie zrezygnuje chociazby niewiem co mi mówił. :) Co chwie powtarza ze jestem piekna itd... Wiec usmiecham sie i dziekuje ze mu sie podobam :)

Gość hmmmmm.....
pewnie dużo ćwiczny tyłek na siłowni.. dzieki siłowni można sobie powiększyć tyłek, ale jeśli swój własny masz płaski to pewnie nic z nim nie zrobisz.. osobiście też nie moge patrzec na płaskie tyłki.. sama też mam wypukły, okrągły.. jest tylko problem z dopasowaniem spodni.. prawie wszystkie spodnie mam za luźne w pasie

Gość Elojza
Pupa to nie jest najważniejsza część kobiecego ciała. W końcu nawet na plaży go nie widać, bo majtki od kostiumu i tag go zakrywają. Tyłek może się co najwyżej odznaczać w spodniach. Ale żadna z nas (mam nadzieję) tyłem nie chodzi. O wiele ważniejsza jest twarz i sylwetka, bo na to faceci patrzą. Jedynie mamy odsetek mężczyzn zwraca uwagę na kobiecy tyłe. Tyłek tej modelki jest szalenie zgrabny, ale ja wolałabym mieć tyłek najgorszy jaki może być ale, żeby mieć tak zgrabną sylwetkę jak ona.

Gość do tej od jeża
a co do jeża to kumpela chciała kiedyś napisać: "z głębi serca". Zgubiła jedną literkę i wyszło jej: "Z głębi sera" :D

Co mi z ładnego tyłka jak i tak byłby cały czas zakryty i widziałby go tylko mój facet, który przecież i tak jest ze mną niezależnie od wszystkiego. A żeby się móc takim tyłeczkiem pochwalić to ściągać majtki przed wszystkimi internautami mało której by odpowiadało. Wiadomo, że jak dziewczyna się rozbiera do mediów i każdy pierwszy lepszy może sobie popatrzeć to nie ma chyba taka dziewczyna za ciekawej opinii :O Coś kosztem czegoś.

Gość jeż mi sie podoba
:D hhihihihi Dobrze ze to pisała kobieta a nie mezczyzna.. :P Było by to dosc dwuznaczne wtedy ;)

Gość przecież to SILIKONOWY
TYŁEK czym wy sie podniecacie?

Gość hmmmmm.....
nie tylko tylek ma ładny.. cała figurka super.. ale czy silikonowy czy nie.. wygląda fajnie.. i jest się czym podniecać..