Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jestescie załośni

Na garnuszku rodziców...

Polecane posty

Do olejcie kretynke - dziewczyno przeczytaj co napisałaś :O Ludzie, którym wszystko przychodzi bez trudu i nie musza pracować ta kasę od kogoś dostają! W takiej czy innej formie. Dla mnie bycie utrzymanką (rodziców, faceta itd) jest nie do przyjęcia. naprawde nie ma czym się chwalić. Zresztą nie dla każdego praca to ciężka harówa i najgorsza rzecz pod słońcem :P

Gość u mnie w pracy
to pracuje taka jedna menagerka - i to wredna suka jest! wszyscy jej dupe obrabiaja a ta sie nosi jakby krolewna byla! moze top ty jestes ta wredna pinda????? - to post do zalozycielki!!!

Gość Sassia
a ja nie trawie takich zakompleksionych ludzi, ktorym w zyciu nie wyszło i próbują to odreagować. Ja zarabiam 2 razy tyle co ty, w twpim wieku założyłam własną działalność gospodarcza i nie wiszę na facecie jak ty.jestes zbyt głupia młoda i naiwna by o czymkolwiek dyskutować jeżeli dla ciebie jest wszystko biale lub czarne. Strasznie niedojrzała jestes. A z managerami to tu nie wyjezdzaj bo wszyscy dobrze wiemy co to manager...:-D

Dziwne... mówi się, że w Polsce jest tak źle a na takiej Kaffe same managerki, utrzymanki bogatych rodziców, właścicielki firm, które nie muszą \"harować\" za to prześcigają się w licytowaniu wysokości swoich pensji :D

Gość jestescie załośni
Nie wisze na zadnym facecie, tylko z nim mieszkasm, a rachunki płacimy po połowie. Zgadzam sie z Katrina Witt, ze nie sie sie czym chwalic, ze jest sie czyimkolwiek utrzymankiem. Do nie pracuje - ja, a kto to za to wszystko płaci? Sponsor ?:D

Gość kamilona
na huj zakładesz ten topik chcesz sie pochwalic ze zarabiasz 3 tysiaczki i przy okazji zgnoic tych co nie pracują żałosna jestes i w sumie gówno mnie obchodzi twoje zdanie, ja nie pracuje moi rodzice zarabiają i nie marne 3 tys, którymi tak bardzo sie chwalisz ale pewnie w domu biede klepałas i teraz jestes dama bo 3 tys zarabiasz idz i pizdu

Gość nie pracuje - ja
a ja na facecie nie wisze!! on sie szczyci tym że jest zaradny i utrzymuje rodzinę! A ja jestem dumna ze swojego męża i nie uwłacza mi to że mam super faceta za męża! Wręcz przeciwnie! Nie będę miała żżylaków i zmarszczek od złości na los!

Gość jestescie załośni
fakt, manager to byle jaka praca, tatuś mi ją załatwił i wydaje mi sie ze pana boga z a nogi złapałam. MAm co prawda faceta-jak to polaczki, brzydki i nieatrkacyjny, raczej z niego "facecik" i trochę zazdroszcze wam że nie muszą pracować macie to na co ja musze zarobic i i tak nie mam wielu rzeczy o jakich marze..sorry.

Gość u mnie w pracy
chwali sie po to zeby tych co nie pracuja zagonic do pracy za 4zl/h i jeszcze im dupy truc jacu to nieudolni pracownicy a jaka to ona wielka pani! widac ze to nowobogacka....

Kseno widac widać... ale co to za elita ;) Ja rozumiem, że trzeba się dowartościować, ale to się powoli żenujące robi :O

Gość adada
"POLACZKI">????? - a ty, autorko, jakiej narodowosci jestes????:P

Gość nie pracuje - ja
poszukaj sobie lepszego faceta, a nie ganiaj innych do roboty!

Gość tacy zaoczni co nie pracuja
zgadzam się z Katarina Witt>>> naprawdę warto mieć co do CV wpisac. Ja mam co, ale jakoś mi to w niczym na razie nie pomaga ;-( gdzie znaleźć dobra pracę? bo okazuje się, ze jak podczas studiów "a to będzie pani chciała wolne na zjazd a to na egzamin", to teraz "a bo pani zaraz dziecko będzie chciała" - ludzie i zostalam bez pracy!! A moze inaczej, najlepiej bym sie czula pracując na wlasny rachunek. Jednak co może otworzyć dziewczyna po pedagogice, mająca lokal dostepny, ale na uboczu.. Moze ktos coś podsunie??

Gość hahahha
zauważ ze ci naprawde bogaci i ci którym w zyciu wyszło mają własne firmy i to ich "pieski" takie jak ty wykonuja całą robotę.ja mam swoją firmę siedze wygodnie w fotelu w duzym domu jeżdze na zagraniczne wyjazdy, nie tak jak ty-do Działdowa nad polskie morze. a za mnie harują tacy jak ty. To jest wycwanienie się wiec nie chwal sie tu o mizernych 3000zł, bo ja tyle to wydaje jednorazowo na garsonkę czy inne ubranie:) nie ma to jak stara i głupia. pzdr

Gość jestescie załośni
Faceta? Ja kieruje sie uczuciami, a nie gruboscia portfela, to prawie jak prostytucja i nie ma sie czym chwalic

Gość nie pracuje - ja
pewnie żydówka! W niedziele do pracy idzie!

Gość pewnie pracuja tylko
ci co musza bo zdechna z g,lodu tacy jak autorka i nie moze tego zniesc. za glupia jest by otworzyc cos własnego wiec pracuje dla kogos idiotka

Gość ZAKONCZMY TEN NUDNY TOPik
nie warto rozmawiać z tak głupią dziewuchą która plecie androny. Aż dziw bierze ze to juz stara krowa taka, przeciez nie ma 14 lat. Proponuje już nie wpisujcie sie dalej, nie warto gadać z dziećmi. AMEN

Gość u mnie w pracy
ona w niedziele nie rpacuje tylko studentow zagania....i z dniowki co do minuty rozlicza...

Gość nie pracuje - ja
wiecie co. Tych waszych cv to my nawet dobrze nie czytamy, taka jest prawda! Bylebyś tak pracowała aby nasza firma profity przynosiła!

Chciałabym zobaczyc te wszystkie panie właścicielki firm, które wydają 3 tysiące na waciki :D Niestety w Polsce praca nie jest szanowana stąd tyle ukrytych bezrobotnych, którym się po prostu pracowac nie chce :O O kafeteryjnych mitomanach nie wspomnę ;) Czy naprawdę uważacie, że bycie na czyimś utrzymaniu jest takie świetne? A co jesli rodzice zbankrutują albo mąż rzuci dla młodszej?? To dopiero dramat :D

Gość jestescie załośni
To nie jest taka prosta sprawa zalozyc cos wlasnego, bo to wymaga inwestycji, kredytów, a po co mi to? Ciekawa jestem co Ty takiego zalozylas, ze opływasz w te rzekome kokosy?

Gość jestescie załośni
Dziekuje za Wszytskim za udział w mojej idiotycznej prowokacji :D Sama nie pracuję, bo mam bogatych rodziców i własnie idę trwonić kasę na zakupach :D Taka ładna pogoda, a wciąż nie mam fajnych butów i kostiumu, który przyda mi się nad Morzem Śródziemny.:o Miłego dnia :D PS.Jesli ktos poczuł sie urazony, to przepraszam

Gość nie pracuje - ja
a to pewnie jedna z takich co ten topik założyła

Gość nie pracuje - ja
tak myślałam, a ja pracuje. ha ha

Gość czyli autorka
to utrzymanka starych, a pani ktora 3000 trwoni na waciki tak naprawde zapierdala na chleb :D

Gość Miła panna
A nie pomyślałaś, że ktoś może mieć bajecznie bogatych rodziców?? Taki Syn Kulczyka np. w przyszłości odziedziczy olbrzymi majątek, więc po jakie licho ma pracować skoro kasa nie jest mu potrzebna?? A i weź pod uwagę, że są w tym kraju ludzie, którzy studiują medycynę, jak Ty wyobrażasz sobie studiowanie medycyny i zapieoprzanie do pracy?? to jest fizycznie niemożliwe.

Gość syn Donalda Tuska
pracował w wakacje, mimo ze ma bogatego ojca