Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość diabolo_666

Wampir?

Polecane posty

Gość diabolo_666

jak myslicie czy istnieja wampiry i gdzie mozna na nich natrefic? czy moze ktos z was natrafil czy to po prostu wymysl?

Gość istnieją
tyle ze emocjonalne,wysysajace energie z człowieka-!

Gość jasne ze istnieja
i trzeba umiec sie przed nimi bronic. Polecsam wizualziacje z lusterm, ktory odbija wszystkie ataki i wracaja do wlasciciela

Gość a gdzie natrafic
WSZEDZIE Najczesciej w komunikacji miejskiej, na uczelni w pracy. To powszechne zjawisko, z tym ze sa wapiry swiadomwe i nieswiadome

Gość diabolo_666
no ja tez tak mysle nie wiem dlaczego ale wstyscy faceci ktorych znam mowia ze naleze do tej grupy ludzi co zkrew wypijaja a ja nie wiem nawet dlaczego . od par uslyszalam ze jesten niebezpieczna i wzrok mam przeszywajacy na pol a ja naprawde jestem mila i chcialabym miec kogos. Jeden nawet powiedzial ze jestem tak piekna ze az nie do wiary aby bylo to ludzkim co to ma do cholery znaczyc? ajezeli ktorys spojzal mi w oczy przelek sie o co chodz ?

Gość diabolo_666
przepraszam z gory za bledy ale polskiego uczylam sie o znajomych

Gość bo faceci
boja sie pięknych kobiet:-)a myslących najbardziej!

Gość diabolo_666
nie to nie o to chodzi juz pare razy mialam takie zdarzenie ze poznalam kogos , no i spotykalismy sie i po pewnym czasie zaprosilam faceta do siebie . Juz widok mojego domu wywarl na nim jakies dziwne wrazenie a gdy bylismy sami no wiecie co mam na mysli czulam ze facet zle sie czuje w moje obecnosci tzn. gdy zapytalam o co chodzi powiedzial ze nie moze tego wyjasnic ale odczowa jakis strach, a ja mysle nienormalny jestes? i pytam dlaczego a na to nie wiem to sa twoje oczy. nigdy nie zastanawialam sie nad tym ale po paru takich przypadkach zaczelam obserwowac siebie no i odkrylam ze moje ochy maja zupelnie inna farbe wieczorem niz za dnia. ten kolor jest niesamowity jest nie do opisania nawet nie znajduje slow do jakiego koloru mozna go porownac co to za zjawisko i w cale nie straszne tylko niesamowite.

Gość do okulisty
idź kobieto!!

Wizualizacja z lustrem?! No tak to się jeszcze w życiu nie uśmiałam!!!! A może czosnek, osikowy kołek i srebrne kule? Ehhh, durne baby! Won do garów, a nie głupotami kobiecie głowę napychacie! Autorko, po czym wnosisz, że możesz być wampirem?

Gość inga23
Moze jakos się mrocznie ubierasz i masz jakis tajemniczy , specyficzny charakter. Albo specyficzna urode. Napewno nie jestes wampirem tylko czlowiekiem :D Istnieja wampiry energetyczne ale tu chodzi o ich charakter( np.manipulacja lub wyreczanie sie innymi) a nie wyglad

Gość *tableta*
hmmm czy istnieją nie wiem,może. Ja uwielbiam ogladać filmy o wampirach,te ich ząbki ach

ty od szóstek, widzę, że fantazja Cie ponosi. Ja na pewno nie wierzę w te twoje bzdury. A energetyczne wampiry istnieją, kiedyś się chwaliłam, że takim jestem.

Mój chłopak jest wampirem, ciągle mnie gryzie w szyję ;)

Gość mmmmmm
wampiry są ... na kafe

Gość mmmmmm
tak te co odbierają cały optymizm...