Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pytanko222

czy twój facet kupiłby ci w ciemno bielizne?

Polecane posty

Gość pytanko222

np majtki i biustonosz czy by się krepował jak myślisz zna rozmiar?

Gość pytanko222
bo mi ma mój luby kupić majtki -pierwszy raz wżyciu,ciekawe co przyniesie ale to koniecznośc.o szczegółach nie mówię

Gość pytanko222
Te z poniższych już tak. Ps. obciągam z połykiem...

Gość ja mojemu to może
w sprawie majtek bym zaufała, ale stanika nigdy bo nie we wszytskich fasonach moje piersi wyglądaja dobrze, czasami sama widze na manekinie i mysle, że będzie idealny stanik, a jak przymierzam to tragedia :-D

Gość pytanko222
ja mam o 18 tej wyjśc a okazało się ,ze nie mam żadnych fig,wszystkie rzuciłam do pralki no więć dzwonię ,ze ma mi kupić jak będzie szedł z pracy aż jestem ciekawa(pierwszy raż) :)

Gość pytanko222
kupił:(

Gość Chomik Dżejson tajnos
Pewnie kupi to co ma na metce L

Gość Chomik Dżejson tajnos
pytanko222 ja mam o 18 tej wyjśc a okazało się ,ze nie mam żadnych fig,wszystkie rzuciłam do pralki no więć dzwonię ,ze ma mi kupić jak będzie szedł z pracy aż jestem ciekawa(pierwszy raż) a jak zajdzie do spożywczego/warzywniaka i kupi suszone figi? To figę, a nie wyjdziesz na miasto w czystych majtkach :D

Gość t3t3
Mój mnie zaskoczył. Nie dość że kupił to jeszcze bielizna pasuje jak ulał!

moj mi tez ostanio kupil jak był z siostra po plecak do szkoly dla jej syna, wiedzial jaki rozmiar super caly komplecik mi kupił .czarno fioletowy.

no mój raz robił pranie stringi biale wrzucił ze skarpetami cale gumki pofarbowaly sie na granatowo. ale bylam zła. {wsciekly]

ja jeszcze nigdy nie dostalam, ale jaki rozmiar noszę wie, więc moze kiedys sie doczekam... byloby milo, dowiedzialabym sie, jaki ma gust i co mu się podoba

mój mi raz kupił. dopiero jak dostał między żebra, to przestał kupować :D

Gość matylda890
Tak kupił mi beilizne i co dziwne jescze przez sklep internetowy.na szczescie dobrze mnie przed zakupem chyba obejrzał bo trafił idealnie.

Gość anetkapiki
ja dostałąm na urodziny śliczny komplet z triumpha i pasowal jak ulał nie wiem jak to zrobił i sie nie bał wydawac kasy tymbardziej ze zwrotów nie uznaja

Gość a to ci historia
żonie kupuje bielizne tylko ja ona sobie nie kupuje

Gość żaklina
Mój mi kupuje, ale ja mu pokazuje co chce (najczęściej w internecie na stronie sklepu intymna) i na szczęście on doskonale zna moje rozmiary, bo bardzo mu na mnie zależy i lubi mnie rozpieszczać.

Gość zalezy mu to gacie kupuje
no żal. pl

Gość georginia 2333
No na czym mu zależy?? Poprostu facet chce sie wykazać i kupuje cos fajnego co sprawi i mi i jemu przyjemność.

Majtki jeszcze ok... ale kupić biustonosz \"na oko\" to tak jak kupić buty bez przymiarki... ujdzie tylko jeśli są to klapki albo miękka wiązana góra od bikini :O

moj facet zna moj rozmiar, wiec nie ma problemu. nawet jakby nie znal - wystarczy sprawdzic metke innych stanikow w mojej szufladzie, proste. czemu mialby sie krepowac?

Gość jasiek28
ja sprawdziłem kiedyś jaki moja kupiła rozmiar na intymna, a później zrobiłem zamówienie. niby w ciemno ale w jasno, ważne że nie za ciasno :)

Gość milenka_pawełek
Mój robi tak...mówi zebym sobie wybrała to co mi sie podoba a potem mu pokazała i on tylko za to płaci.Zero inwencji ...

Gość trtr
Mój inwencji zwykle nie ma, w tym pomysłów na prezent. Bieliznę jednak raz mi kupił, i to taką która wygląda na mnie świetnie (tzn i ładną, i dopasowaną).

Gość nitka22
majteczki albo stringi tak.... stanik by chciał, ale nie tak łatwo rozmiar na mnie dostać, w polsce bez mierzenia nie da rady ;(