Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ślimak między nogami

I jak tu się pokazać chłopakowi...

Polecane posty

... kiedy po każdym jego dotknięciu czuję, jak wypływa z mojej pochwy śluz:o9 Czuję się jak zaślimaczona gadzina:o Po prostu kiedy z nim jestem i się dotykamy, całujemy, to całe majtki mam mokre!:o Szczerze mówiąc jest to "nieco" krępujące:o Czy to bardzo przeszkadzaa Waszym facetom??? I czy np. po tabletkach anty wydzielanie śluzu się zmniejsza???

Gość no nie no
A ja właśnie wcale nie "robie sie mokra" w takich sytuacjach, czuje podniecenie, mrowienie, jakieś impulsy w brzuchu, ale bez żadnych śluzów i zastanawiam sie, czy jestem normalna;P

Gość Kobietka30+
Mojemu absolutnie nie przeszkadza.. wręcz odwrotnie - jest szczesliwy i go to strasznie podnieca.. Ja też czuję dyskomfort ale skoro on szaleje z podniecenia to zostaje tylko się cieszyć :))

Gość gustavvv
... po prostu się tam ogol, albo chociaż podgol. Bedzie wgodniej i w ogole pzdr

a co ma do tego golenie???:o

Gość włochate ślimaki
a widziałaś włochate ślimaki?

Gość no to się ciesz
bo wtedy od razu mozecie przejsc do rzeczy!!a on na pewno sie tym podniaca!!!to dla niego znak ze Tobie jest dobrze-śluz w pochwie jest oznaką pobudzenia seksualnego i podniecenia!!!

no ale nie rozumiem, co to ma do rzeczy??? Golę się tam i jakoś nic to nie pomaga. Przeciez ten śluz wydobywa się z pochwy na skutek podniecenia. To co mam ogolić, głowę??:O

No tak, ale ja się wstydzę:p Jeszcze nie możemy przejść do rzeczy. I nawet wstydzę mu się pokazać:o Jak zobaczy takiego zaślinionego ślimaka, to się przestraszy i ucieknie:O

ee tam :) w ogóle sie nie powinnaś tym przejmować :) dla faceta to właśnie znak że jesteś podniecona i powinno mu się to podobać :)

A najgorsze jest to, że on nie ma doświadczenia (mamy po 19 lat)... Kiedyś śie pytał, czy to prawda, że kobiety sie robia wilgotne jak im jest dobrze. No i powiedziałam, że tak. I od razu dostał erekcji:) No niby dobrze... Ale się boję, że pomyśli sobie, że to cos dziwnego i obrzydliwego:(

Gość wasyl
pomysli, że masz śloimaka i będzie chciał upolować:p

Gość a ile z nim jestes
?

No ja wiem...:) Ok. roku:)

\"zaślimaczona gadzina\" :D :D :D moze masz infekcje okolic intymnych, jesli cos cie szczypie, przejdz sie do lekarza

Nie mam żadnej infekcji. Nic mnie nie szczypie. Ani nie swędzi. Ten śluz raczej nie pachnie, tak delikatnie- jaki jest naturalny zapach... wiadomo czego:p Ale żeby poczuć, to się trzeba wwąchać:p No nie wiem, co to... Ja tak mam chyba po prostu. Tzn. zawsze jak się sobą zajmujemy, robię sie mokra i obslizgła:o

Gość śliiiiiiiiiiiimak
śliiiiiimak, pokaż rogi:p

Gość ale co to znazcy ze sie zajmuj
ecie sobą?czyli są jakies igraszki??

No np. całujemy się, on mnie dotyka, tzn. mojego brzucha, pleców, przytulam się do nuiego... A jak mnie posmera po cycuszkach, to juz w ogóle- WODOSPAD:p Kurde, to krępujące:o I jak ja ma mu pozwolic na zaby moja cipką???:o Zaklei się:(😭 Nie nosze stringóe, bo bałabym się, że w ogóle zamoczę całe ubranie:o Noszę normalne, bawełniane majteczki. Czasami też cienkie wkładki Discreet. Kurde:o Porażka:( Martwię sie tym, że skoro on się mnie pytał, czy kobiety faktycznie tak mają, to nie wie jak to jest. I może się przestraszy i ucieknie:P No i nie będzie zadowolony:(

Gość ALE TY JESTEŚ TĘPA
DZIEWCZYNO. TO NORMALNA REAKCJA ORGANIZMU A RACZEJ CIPKI, PO TO, BYŚ MOGŁA UPRAWIAĆ SEKS, TZN PO TO BY FACET MÓGŁ W CIEBIE WEJŚĆ. JEŚLI MOKRA BYŚ NIE BYŁA, MOGŁABYŚ SIĘ MARTWIĆ:O, STOSOWAĆ LUBRYKATY I CHODZIĆ PO GINACH!!!!!!! CIESZ SIĘ DZIEWCZYNO, BO TAAAAAAKKKKKKKK MA BYĆ.

No wiem, wiem... Ale aż tak???:o Przecież to straszne... Wszystko od razu widać:p I jak tu udawać niedostępną:D No on na prawdę nie ma doświadczenia... Boję sie, że mój śliamk go przerazi:o Trochę mnie to stresuje, że za każdym razem robię się taka mokra... całe majtki mam przemoczone:o Przecież jak on mnie tam posmyra, to będzie bardziej obślizgły niż śledź w oleju:(

Gość pupexx
lol, myslisz, ze wolałby bys była sucha? jego ego by taaaak zmalało :P To ze jestes wilgotna, swiadczy o tym ze on Cie podnieca, bedzie z tego faktu zadowolony. CO z tego ze niedoswiadczony> to sie doswiadczy, to co zobaczy u Ciebie stanie sie dla niego normą :) I oby ideałem :) pozdrawiam

Gość Sha
:) ale sie usmialam. Nie martw sie, napewno nie bedzie mu glupio ze tam na dole masz mokro. Wsadzi lapke i sam napewno sie z dziwi ale napewno nie pomysli sobie nic zlego. Moj maz jak jestem bardzo podniecona i przechodz i pieszczenia nizszych czesci ciala to jak wlasnie wsadzi tam lapke i poczuje jaka mokra jestem to zawsze mowi Kochanie...powodz :) i od razu widze jak go to jeszcze bardziej podnieca bo wie ze zrobil dobra robote i ze to wlasnie jego zasluga.

no mam nadzieję...:) bo to jednak czasami bywa uciążliwe:o ale może będzie z tego jakiś pożytek:p No i mam nadzieję, że nie uzna tego za objaw jakiejś patologii i nie będzie sie martwił, że nocą, podczas pełni, zamianiam sie w ślimaka:o

1. Śliska cipka = zero obtarć, dobre nawilżenie i jazde na wysokich obrotach. 2. Ogolona cipka to cipka bardziej apetyczna smakowita i przyjemniejsza do wylizania nie wazne jak by byla mokra! Mokra i zarośnięta brzoskwinka = mniejsza szansa na minetke jak dla mnie

Gość gość
tyz mam slimaka:o, tak ma byc widocznie:o