Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pamietasz

to ukłucie ,gdy uwidziałaś Twojego byłego z inną?

Polecane posty

Gość pamietasz

?? ja pamiętam,bolało

Gość Tak jedna BA...
Większe ukłucie jest gdy wpadasz do niego, ao n już mieszka z inną, gdzie niby dalismy sobie trochę czasu. PS. nie minęło więcje niz 2,3 tygodnie od tego gdy spędzaliśmy razem całe dni i on zapewniał mnie o swojej miłości. Na moje telefony, że chyba coś jest nie tak słyszałam "wkręcasz sobie filmy"

Gość saskia26
"uwidziałaś"....?:O ja byłam tą "inną" z którą swojego ex "uwidziała" pewna panną- minę miała niepyszną, trzeba przyznać

Murarz zawsze szybko znajdzie drugie wiadro do którego może nasrac, skoro to pierwsze jest takie dziurawe.

Gość to ja wam powiem lepszy
numer... na studiach z moim obecnym mężem.... zrobilismy sobie takie "taktyczne rozstanie"- wiecie, żeby niby przemyśleć, odpocząć.... niby nam zależało- ale się kłóciliśmy......i wiecie jak to jest jedno, chciało zagrać na nerwach drugimu.... pokazać.... że sobie "radzi"......tydzień się nie widzieliśmy.... na studencki czwartek, ja umówiłam się z kolegą z roku... oczywiście licząc na spotkanie z moim "słomianym ex"..... no, a on wyrwał jakąś pannę.... he he i to było dobre... ja jak, jego zobaczyłam jak jakąś pannę obejmuje.... to fakt, zakłuło.... ale postanowiłam być twarda..... chciałybyście za to zobaczyć co się działo, jak on dostrzegł mnie przy stoliku z tym kolesiem ;) myślałam, że knajpkę rozniesie.....

Gość proporcja
ukłucie jest duże,ale jak masz nową miłość już jest duzo mniejsze ,niknie,niknie...

Gość gggggggggggg
a jak były jest z twoją przyjaciółką to jest k...jazda

Gość ale jesli kocha
ta przyjaciolke... lepiej zeby 2 bylo szczesliwych, ciezko to wszystko pojac, ech

Gość miałam taką sytuację
niedawno. Myślę że gdyby to się wydarzyło wcześniej i byłabym sama to pewnie poczułabym solidne ukłucie, a może nawet i ból. A ponieważ minęło już trochę lat a ja od dawna jestem z kimś innym to mogę to co najwyżej nazwać dziwnym uczuciem połączonym z maleńką kropelką żalu że kiedyś tam nam coś nie wyszło.

Gość AAgusiam
"a ja wam powiem lepsz" i w końcu zeszliscie się?

Gość ghf
Murarz zawsze szybko znajdzie drugie wiadro do którego może nasrac, skoro to pierwsze jest takie dziurawe. dobre :D