Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

margaret23

TEST

Polecane posty

Quiz z serii \"pytania dla inteligentnych, dojrzałych i z wyobraźnią\". 1. Na co zwracasz szczególną uwagę w związku? 2. Co Cię śmieszy? 3. Jakie znaczenie ma dla Ciebie rodzina (rodzice, rodzeństwo)? 4. Jakie znaczenie ma dla Ciebie przyjaźń? 5. Co cenią w Tobie inni? 6. Twoja definicja sukcesu. 7. Co napawa Cię dumą? 8. Czego się obawiasz? 9. Jak ważne są dla Ciebie pieniądze? 10. Twoje wady .. 11. Zazdrość? 12. Jak można opisać niewidomemu Twój wygląd? 13. Twój idealny partner. 14. Rodzina/dzieci? 15. Wymarzony urlop? 16. Starzenie się .. 17. Zdrada .. 18. Ile czasu spędzam z ukochaną/ukochanym? 19. Co mogłoby mnie skłonić do zaryzykowania życia? 20. Mój dom jest moją twierdzą .. 21. Co Cię zawstydza? 22. Umiejętność przegrywania .. 23. Twoje marzenia ..

Gość a na co te test
? wniskuje, że nie na HIVa ? wiec na co ?

Gość kapka
1. nie wiem 2. śmieszne sytuajce :P 3.znikome :o 4. b. duze 5. poczucie humoru :D 6. zrealizowanie wszystkich nawet wymarzonych celów ;) 7. kiedy jestem od innych lepsza :D 8. ze przytyje 9. najważniejsze!!! 10. spóźniam się, jestem kłutliwa 11. yes 12. okrągła buzia, piwne oczy, mały nos, małe usta, brązowe włosy, związane gumką, beznadziejnie obcięta grzywka :o zgrabna ale z 10 kg nadwagi :o 13. inteligentny, z poczuciem humoru, przystojny, BOGATY! 14. chce mieć 15. thaiti 16. niewyobrazam sobie :o 17. nie dałabym bez niej rady :o 18. ile się daaaa!! 19. zagrozenie życia kogoś innego 20. nie prawda! 21. wygląd 22. mnie niepotrzebna :D 23. schuuuudnąć wreszcie!!!

Gość odpowiadam
1. na rozmiar penisa 2. maly penis 3. --------- 4. --------- 5. --------- 6. duzy penis 7. penis mojego faceta 8. malego penisa 9. --------- 1o. -------- 11. -------- 12. z duzym penisem 13. --------- 14. --------- 15. przy boku mezczyzny z duzym penisem 16. tylko z mezczyzna z duzym penisem 17. jak wyzej 18. --------- 19. duzy penis 20. -------- 21. maly penis 22.--------- 23.ogromny penis! Kocham Cie Romku Twoj na zawsze Waldek.

Gość kłamczuszko
to nie żaden test tylko pytania z portalu randkowego ilove :D

A odpowiem... 1. zgodność 2. politycy i kabaret Ani Mru Mru;-) 3. duże znaczenie, ma wielki wpływ na rozwój człowieka i całe jego życie 4. ogromne, musi przetrwać wszystko 5. mądrość, oryginalność 6. osiągnąć sukces, to osiągnąć szczęście 7. sytuacje, w których ludzie, których uważam za wartościowych potwierdzają moje zdanie na ich temat (dotyczy to też mnie) 8. tego, że wpadnę w szaleństwo, alkoholu, tego, że nie dam rady zmierzyć się z życiem i stanę się kimś, kim nie chcę się stać 9. niezbędne do ułożenia sobie życia i poczucia bezpieczeństwa, niestety 10. surowość dla siebie i innych, bezkompromisowość 11. jestem bardzo zazdrosna o wszystko, niestety 12. miękka, drobna postać, twarz ukryta w burzy złotych loków, błękino-szare spojrzenie, czasem stalowe, czasem pełne czułości, bezbronne 13. jest ze mną :-) 14. marzę o tym, żeby w najbliższych latach założyć zdrową rodzinę i mieć kochające dziatki 15. wśród natury, bez trosk i nerwów 16. starzenie się jest naturalne, potrzebne, to zdobywanie mądrości 17. rozrywa Serce, na zawsze? 18. cały czas, jakim tylko dysponuję 19. obrona Kochanej Osoby, w tej chwili nie wiem, czy jeszcze idea, tak jak myślałam kiedyś dopóki są Osoby, ktore Kochają człowieka, musi uważać na swoje życie jak na cenny skarb 20. mój Prawdziwy Dom będzie moją twierdzą, na razie kryję się jak mogę w tym, co mam 21. wiele rzeczy, na przykład moja niewiedza 22. jeszcze nie posiadam 23. są do spełnienia, ponieważ nie ma rzeczy niemożliwych chciałabym zobaczyć odpowiedzi Autorki tematu jeszcze :)

1. na zaufanie 2. śmieszne filmy 3. duże 4. nie wierzę w przyjaźń :( 5. poczucie humoru :D 6. coś co powoduje że jesteśmy z siebie dumni 7. moje sukcesy 8. samotności 9. niezbyt ważne ale niestety niezbędne w dzisiejszych czasach 10. lenistwo 11. raczej nie bywam zazdrosna 12. wysoka, blond włosy do łopatek, raczej szczupła, niebieskie oczy, miła twarz :) 13. opiekuńczy, słodki, wierny 14. jeszcze nie mam ale się staramy :) 15. jakieś ciepłe kraje hmmm...może miesiąc w tunezji :) 16. jeszcze mam czas 17. nigdy 18. co najmniej 5 godz dziennie 19. krzywda najbliższych 20. yyy ... nie sądzę 21. komplementy 22. hmmm.... to jedna z moich cech 23. szczęśliwa i zdrowa rodzinka :)

Gość chefta
te pytania to z ilove,prawda??

1 jak się z NIM czuję 2 Marcin, Marta, głupota 3 zależy który członek rodziny ale duże 4 nie mogłabym bez Niej żyć 5 szczerość, radość, otwartość 6 być szczęśłiwym z tego co się osiągnęło i umieć cieszyć się życiem 7 ja 8 samotności, choroby 9 daj zadowolenie, dość ważne 10 hmm, wolę nie zdradzać 11 niestety 12 wysoka, ładna, długie włosy, pełne usta, ciekawe oczy 13 jest dla mnie 14 tak, będą 15 taki, żeby wypocząć i nabrać sił, z NIM 16 trzeba umieć 17 boli 18 ile życie nam na to pozwala 19 nie wiem 20 bo jest mój 21 niewiedza 22 brak, ale uczę się 23 jestem idealistką więc marzę, żeby się spełniło

Gość up_______________