Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Porabany ten świat

Młodszy facet,ale nie rok,czy dwa!

Polecane posty

Napiszcie,co sądzicie o związkach z młodszymi facetami kiedy różnica wynosi powiedzmy 5-8 lat.Czy taka para może być ze sobą na dłużej?Podzielcie sioimi doświadczeniami.

Gość pan
to tak jakbym cie zapytal czy para gdzie ona jest mlodsza o te 8 czy 10 lat od niego czy to ma szanse ... jasne ze ma 8 czy 10 lat jest jak najbardziej w normie zarowno w jedna jak i w druga strone a jesli jest prawdziwe uczucia wiek nie gra roli zrozumciez to wreszcie

Gość uwazam ze takie zwiazki
rzadko sie udają. no chyba ze kobieta ma 58 lat a facet 50....wtedy moze ta róznica nie jest tak odczuwalna juz. ja znałam wielu młodszych facetów i wczesniej czy pózniej bardzo odczuwało sie ze jest młodszy - zupełnie inne ma podjejscie do zycia...pomysl kobieto facet w twoim wieku jest PSYCHICZNIE dwa lata do tyłu niz ty, to co tu mówic o takich któryz sa młodsi...oczywiscie nie mówie ze taki zwiazek nie ma szans..ale facet musiałby byc naprawde dojrzały, a czasem natury nie da sie przeskoczyc i oszukac. moze na poczatku jst zauroczenie z jego strony bo przewaanie faceci do 30 marza o starszych kobietach , a po 30stce o młdoszych, ale z czasem zaczynasz byc dla niego po prostu za stara.

Gość pan
nie masz racji a przynajmniej nie masz racji w zupelnosci to zalezy od czlowieka jaki jest od jego osobowosci mozesz trafic na niedojrzalego 29 latka a mozesz trafic na dojrzalego 20 latka tutaj nie ma reguly patrzcie na czlowieka a nie na wiek

Gość anii
to jeszcze zależy bo jak on ma 18 lat, a ona np. 24 lata, ta różnica jest odczuwalna dość mocno, bo ona po studiach, on jeszcze matura. No ale jak jest on 25 lat ona 30, to już myślę, że jest łatwiej. No ale, co tu dużo gadać miłość nie zna granic :)

Gość Coś w tym jest
RAJA... cy Twój partner zna Twoja "tajemnicę"?

O jaka tajemnicę chodzi,jeżeli o to,czy wie,że byłam nim zainteresowana to odpowiedz brzmi tak i olał mnie,chociaż twierdził,że różnica wieku mu nie przeszkadza.Natomiast jeżeli chodzi o mój poprzedni topik,to na pewno \"to\" nie przyszłoby mu do głowy.

Gość jupiter
raja a jaki mialas poprzedni topik?

Nie tak dawno,jakieś dwa dni temu.Temat był dość nietypowy,zarówno dla kobiet,jak i dla mężczyzn.Nie wstydzę się swoich wypowiedzi i zawsze piszę pod tym samym pseudo.

Gość odmieniec
to nie ma znaczenia ile lat , dojrzałość nie idzie w parze z wiekiem