Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Psycholka

Kto jeszcze jest tak samo zagubiony jak ja.....

Polecane posty

Gość Psycholka

i nie wie co robić z własnym życiem?? kto jeszcze patrzy na sypiące się małżeństwo rodziców, kto z was pije juz 3 tydzien bez przerwy i widzi bezsens zycia?? Kto z was chce porozmawiać, wyrzucić ten ból z siebie i nie wie z kim i co powiedzieć?? Kto z was nie ma nawet siły by myslec o samobójstwie, taka czuje beznadziejnosc?? kto z was terz pije piffko i mysli o tym ze jutro zacznie sie nastepny cholerny goracy dzien i że wlasnie w ten dzień trzeba isc do pracy? Pewnie nikt. tak sobie tylko piszę. Przez klawiatura jakoś lepiej tworza mi się zdania, myśli...niz na kartce papieru....

Gość nie odpowiada
ile zarabiasz,z e nawet praca Cię nei motywuje? jesli oczywiscie chcesz o tym pisac

Gość ja tak mam

Gość Psycholka
o kuźwaaaa to niezle mnie to piffko wzielo skoro "też" pisze przez "rz" ale to żałosne....

Gość Psycholka
w sumie to jak na moj wiek zarabiam duzo..... satysfakcjonuje mnie to co dostaje, moze tak. Ale nic mnie juz nie cieszy.....mam to mam....nie bede miala to bedzie dramat...zagłębiam sie w mrok...nic z tego nie rozumiem. nie rozumiem, nie rozumiem...boze jakie to staszne......

Gość pampa rampaa
no, ale skoro Cię satysfakcjonuje to w czym problem?