Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kobitka24

jak trafic na porzadnego faceta?

Polecane posty

Gość kobitka24

Marzy mi sie konkretny facet, z glowa na karku. Moglabym z nim pojechac na wakacje, pojsc do lokalu, kina. Moj byly nawet na fajki i fante ode mnie bral. gdzie sa faceci, z klasa, tacy ktorzy nie kaza placic swojej kobiecie a np umieja dzielic koszty wyjazdu wakacyjnego.

Biedactwo ty moje... nie chcesz płacic to spaceruj samotnie. Dwudziesty pierwszy wiek to lewa strona dwudziestowiecznego świata, wszystko przewócone do góry nogami.... Czas abys dojrzała.

Gość Rzeczywistość
A bzdura, nie daj się wrobić w sknerstow i infantylność większości dzisiejszych 'chłopców'. Prawidziwi faceci na szczęscie istnieją, a ty masz prawo być kobietą i korzystać z tego. Facet ma za ciebie płacić, ma się tobą opiekować, ma prawić ci komplementy itd. Ja takiego znalazłam i tobie też życze. A z gnojkami się nie zadawaj , bo szkoda życia.

Gość ja też ***
do rzecczywistosc w tym co piszesz nie ma milosci poznaje kogos aha placi nie jest sknyra jestem z nim to czysta kalkulacja nie ma tu milosci. a co to faacet/sponsor? komplementy, kwiaty, spcery tak ale placic za nia jak za dz..e?

Gość jak trafić na porządnego
sponsora :)

Gość umakaja
w jednej z polskich komedii facet do faceta: - poznalem porzadna dziewczyne ... drugi: - oj, to chlopie wspolczuje ci

Gość Kurt
o boże co za wiara może brać kase od swojej dziewczyny a jak ja pożycze to oddaje i dotego jakiś upominek pozdrawiam wszystkie dziewczyny:P:D:P:D