Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Cameron22

zdradził mnie czy nie ... Jak byście to zinterpretowały ?

Polecane posty

do elizabeeeth : wow ,ten twój to jakis strasznie towarzysko -koleżeński jest.Bo Mój to jak nie lubi tabunów znajomych ,paczek czy coś takiego ,ma paru kumpli - jak pisałam i z nimi sie nieraz bawi :( niestety .No ale Mój bardzo lubi towrzystko swoich koleżanek tzn.ja bym ZA CG=HINY LUDOWE się NIE ZGODZIŁA zeby Mój wybrał wyjscie z koleżankazamiast spotkac sieze mna .Ale On np. lubi tu do koleżanki sms napisac ,tam zagadac na ulicy itd .Ale jakby mi gdzies wyszedł z koleżanka ,albo jakby go jakas potajemnie w szpitalu odwiedzała TO Z MIEJSCA BYM ZERWAŁA .. JA dla Mojego dojezdzalam codziennie 150 km na studia by z Nim sie widziec ( co wiazało siez wstawanie mo 5.30),dla Niego zrezygnowałam z paru znajomości które mu sie\" nie podobały \" ,i mase innych rzeczy robilam po to bym teraz dostała podziękowanie W POSTACI KŁAMSTW co do DYSKOTEK

Gość elizabeeeth
Myslisz ze ja jakie miałam podejscie? Początkowo twierdziłąm, ze raz mnie oklamie to moze sobie szukac innej, poniewaz przez dwuletni zwiazek ja z nim bylam zawsze szczera. Z kolegami spotykalam sie tylko i wylacznie gdy ten mnie mial w dupie i potrzebowalam sie komus wyplakac, jak bardzo go kocham i jest mi ciezko... NIe wiem, slepa miłosc, tylko to usprawiedliwia fakt, ze dalej z nim jestem. slepa miłosc i wiara...

Gość podbnie mam
Cameron22, mam podobny problem! mój ponoć nie chodzi na dyskoteki, tylko czasem wstępuje, żeby się spotkać ze znajomymi, a kiedyś o 23 w nocy był na dyskotece, służbowo... podobno... kit jak cholera. czasem mi mówi, że wpadł gdzieś tam na imprezę z jakiegoś określonego powodu, ale obawiam się, że to mówi tylko dlatego, że zwyczajnie ktoś mógł mi to donieść, widocznie były znajome twarze i wolał mi powiedzieć, zanim mi doniosą. nie mam dowodów, że jest inaczej, ale czuję, że kłamie. czuję - a czy to wystarczy, by zostawić kogoś, kogo się kocha?