Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość plamki czerwone

plamki okropne

Polecane posty

Gość plamki czerwone

od kilka tygodni zauwazylam na plecach i dekoldzie ze wychodza mi czerwone plamy.strasznie swedza,niechca zejsc.poza tym zauwazylam ze nasilaja sie na sloncu.czasem niby schodza...ale pozostaja blizny po nich.co to moze byc

Gość plamki czerwone
czy nikt niepotrafi odpowiedziec

Gość to bylo tak
uczulenie moze na proszek, moze na slonce, obserwuj. albo moze jakas rozyczka czy cos? ale to chyba nie, bardiej obstawiam uczulenie na slonce

Gość plamki czerwone
ale uczulenie moze trwac ok miesiaca?caly czas sa w tym samym miejscu stare i nowe wychodza

Gość plamki czerwone
odswiezam dodam czasem kolor sie nasila i jest bardziej intensywny.a gdy niby znikaja skora staje sie zrogowaciala.i sie łuszczy.tak jak by schodzila.jest koloru brazowego

ja jestem uczulona na słońce, robią mi się boląco - swędzące krosty zamiast plam i to się utrzymuje ok miesiąca, trudno się goi

Gość plamki czerwone
a jak z tym walczysz? moje sa czerwone plamy,troszke grubsze,chropowate,pozniej sie luszcza. czasem kolor staje sie bardziej intensywny wtedy mocniej swedzi, czasem piecze

dermatolog mi przepisała Lacoid - ale nie bardzo pomaga :O do tego beta karoten na wzmocnienie :) chociaż w tym roku (nie chcę zapeszać) ale nie jest tak źle jak w ubiegłym roku :) u mnie zaczyna się to z pierwszym wiosennym słońcem i kończy jesienią :( zresztą na tej stronce jest o uczuleniu http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=3238076 spróbuj żel aloesowy z herbalifu (200ml za ok 50zł)

Gość ja mam cos takiego
Witam!!! Proszę poradzcie mi co to może być. Od dłuższego już czasu co kilka tygodni, (najpierw odstępy czasu były większe) pojawia mi się na szyi w tym samym miejscu (wcześniej w różnych miejscach) czerwona plama, która robi się coraz bardziej czerwona, skóra w tym miejscu jest sucha i troche swędzi, po dwóch dniach skóra ma kolor lekko brązowawy i powstaje na wierzchu taka warstwa wyschniętej skórki, potem to zanika i za kilka tygodni powraca.