Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czasem tak mam

STERCZĄCE SUTKI pod BLUZKĄ

Polecane posty

Gość serniczek
rozkoszne są :P

Gość fan minet
uwielbiam jak stercza sutki.chcialbym je wtedy wziasc do ust i ssac,delikatnie gryźć

Gość wlod
Moimzdanie to jest pociagajace , podnosi sie cisnenie i robi sie przyjemni, to sexsowne, ale wszyskto ma swoj umiar. napewno latem jest to podudzajace. Facetow to kreci :))))) wiecej sterczacyh sutkow

Gość lbn
podobać to się podoba, działa to nastrajająco, ale dziewczyny nie macie się czego bać;)

to tak samo z wypukleniem fiuutków u tancerzy w balecie ale to same pedały ale popatrzeć można he he

Gość vera we piżamie
bez dwóch zdań - szalenie podniecający widok :)

Gość alf01
vera a Ty masz takie?

Gość vera we piżamie
alf01, no miewam :) jak jest zimno :P

Gość gdteywtf
a Tobie podoba się jak widzisz u faceta duże uwypuklenie w rozporku? Możesz się skupić i nie patrzeć w to miejsce? IMO To zależy kto tak ma i w jakiej sytuacji.

Gość alf01
vera a masz co pokazać?

Gość vera we piżamie
co? chyba coś.. nie mam zapędów ekshibicjonistycznych i nie wkleję zdjeć ani doopy, ani tzytza ani tzipki :) w internecie masz duzo :D

Gość alf01
źle oceniłaś moją wypowiedź,

uwypuklenia jak najbardziej ale bardziej lubię jak widać w której nogawce mu wisi sprzęcior

Gość quasardo
bardzo fajny widok takie sterczące sutki. Najbardziej lubię jak mojej dziewczynie je widać w ruchu, jak podkreślają swobodne kołysanie i zwracają uwagę na kształtny owal całych piersi a nie sztuczny i sztywny kształt wymodelowany przez stanik. Jak jeszcze bluzeczka jest biała i cienka i delikatnie prześwituje ciemniejszy rysunek sutka to jest miodzio.

Gość flick flack
lubię pochwalić się swoim niedużym ale zgrabnym biustem. Jak już sobie sterczą jakiś czas też mi nie przeszkadza i nie krępuje zbytnio - bardzo jest przyjemne jakie to robi wrażenie. Jedna tylko sytuacja jest dla mnie krępująca - jak rozmawiam z jakimś facetem i na początku sutki są spokojne a on wyraźnie zwraca uwagę na moje piersi wtedy stają na baczność, czasem nawet bardzo szybko. Wtedy krępuje mnie myśl, że on jest pewien że mam na niego ochotę. A ja nie, jestem tylko dumna że się podobam.

Gość alf01
flick flack a gdzie można zTobą pogadać??

Gość vera we piżamie
aha, alf01 przepraszamm - źle przeczytałam ;) Nie wiem czy mam czym sie pochwalić - nie wiem czy dość duzy biust jest powodem do chluby - raczej to moj kompleks :)

Gość alf01
każdy jest ładny jeżeli właścixielka robi z niego urzytek..

Gość flick flack
pogadać - tu i tam. czasem przed jakimś momentem kiedy chcę zrobić szczególne wrażenie, np przywitanie specjalnych gości czy składanie życzeń, robię sobie szybką masturbację albo (jak potrzebuję efektu na dłużej) wkładam kulki rozkoszy.

Gość alf01
flick flack jesteś sekretarką czy przewodnikiem?

Gość flick flack
nie, wolę bez osobistych wywiadów. Co to kulki ? Dwie kulki, w środku każdej swobodnie poruszająca się mała i ciężka kulka. Połączone sznureczkim. Wkłada się je w piczkę zostawiając koniec sznurka na zewnątrz, przy każdym ruchu mile drażnią i pobudzają. Taka ukryta masturbacja, regulowana intensywnością ruchu.

Gość alf01
sorki a nie masz drugiej połowy,że tak sobie robisz?

Gość flick flack
pewnie, że mam, ale czasem trzeba szybciutko, właściwie nie dla przyjemności a dla efektu wizualnego. A facet jak by zaczął to trudno już go wyhamować. Zresztą bardzo lubi popatrzeć i na efekt i na te przygotowania, nawet drobne ...

Gość alf01
kobiety są hedonistkami z natury , jasne...

Gość vevvvvv
Faceci, a jak myślicie, z czego to wynika, że stoją nam sutki? Mnie też to krępuje, ale bardziej to, że może myślicie, że się podnieciłam czy coś, a mnie najzwyczajaniej jest zimno;D

To jest róznie raz stoja jak jestes podniecona a czasmi jak jest ci zimno lub sie czegos boisz. Lub gdy jesteś podekscytowana

Gość vevvvvv
Bardziej chodzi mi o to, co sadzicie wtedy o dziewczynie. Przykładowo- stoję i wygłaszam referat przed kolegami z grupy;] co oni wtedy myślą o moich sterczących sutkach? Czy też faceci o tym nie myślą, tylko podziwiają;]?

Raczej są podwrażenim i podziwiają . No chyba że widzi to jakis typowy prawiczek to on sie może z tego smiac. Ale normalny facet bedzie podziwiał