Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Eskulapik

Kupilam pierwszy raz pieluszki w Lidlu i strasznie intensywnie smierdza papierem

Polecane posty

Gość Eskulapik

To normalne?Chyba zbedny wydatek,bo boje sie teraz zalozyc.Chcialam przyoszczedzic...

A ja kupiłam i byłam bardzo zadowolona. Bardziej, niż z pampersów, gdyż mmiały dodatkkowo pasek wskazujący na przepełnnienie pieluchy. Kupiłaś te na rzepy, czy z taśmą klejącą?

Gość Eskulapik
Takie zielone Cien z paskiem 4-9 kg.

Gość Dagusia23
JA POLECAM TE Z ROSMANA

Gość Eskulapik
Chyba jednak zostane przy pampersach,bo co tansze to widac ma jednak jakas wade.

Chyba nie mam poczucia humoru, bo mnie nic w tym nie śmieszy. Przy tej pogodzie synek biega w samym pampersie i z daleka widać, jak pasek zabarwia się na niebiesko. A skąd wniosek, że skoro pasek, to dłużej można nosić? Przez te upały robię się jakaś drażliwa, sorry...

Gość Dagusia23
mojemu malemu wystarczaja 4 pieluchy dziennie. nieraz nawet 3 i nie myslcie ze chodzi usikany. nie oszczedzam na pieluchach'

Ja od dłuższego czasu używam pieluszek Cien i jestem bardzo zadowolona. Cena super! I nigdy nie przeciekły, w przeciwieństwie do Pampersów :( I wcale nie śmierdzą.

ja tez od dawna kupuję te z lidla i jestem bardzo zadowolona ale w życiu nie pomyślałam że ten pasek wskazuje przepełnienie pieluszki, fajnie wiedzeć, a ja myślałm że to jakiś tam wzór :)