Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kic

mezczyzni po 30-stce.....

Polecane posty

Gość kic

co sadzicie o mezczyznach ktorzy zalecaja sie do kobiety o 11 ,10 lat mlodszej? myslicie ze szukaja mlodszych tylko po to bo takie daja sie szybciej zbajerowac? w koncu taki gosc jako kawaler......ma juz swoje w glowce! Podkreslam mam namysli tylko kawalerow w tym wieku!

Gość taka różnica jest ok
i tak takie mlodsze kobiety sa psychicznie mniej wiecej na etpaie takiego kawalera, wiec na pewno bede miec wspolne cele juz!

Gość lea_i
nie Bo ta 10 lat młodsza moze mu imponowac np inteligencja, madroscia, raczje intelektem. A wokol same 35 dziecii kobiety, to ma kontrast

Gość Pució tłumacz
:D lea_ię:D

Gość ale numerantka
faceci po 30-tce na pewno nie lecą na intelekt tej kobiety. młodszym jest po prostu łatwiej zaimponowac, nie czarujmy się :))) ja pare lat temu też myślałam, że są super, teraz mi się już ten pogląd troche naprawił

Gość ja też ***
łatwiej zbajerowac? przestan łatwiej takie 35 latce kasa zaimponowac, wie ze lata juz nie te. ale nie mlodej, inteligentnej;) ona przekopie go calego, dosuzka sie w nim tego co ukrywa:P cenie np pocalunki, to ze jets czuly, romantyczny, ze umie sie wzruszyc.. ze jest czlowiekiem z serce, da gulka spragnionemu:P a taka 35 to sie zachwyci jak zmini zawod na taki na szczycie a nie gulka da:)