Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zemsta

jak skutecznie zemścić się na facecie?

Polecane posty

Gość maartek
Ja bym tam nierezygnowala

Gość maartek
Ja bym tam nierezygnowala

Gość maartek
tzn.niezrezygnowala !!!!!!!!!!

Po co tracić energię na takiego głupka? Zapomnij i traktuj, jak powietrze.

Gość LILUSKA
wLASNIE ODEZWAL SIE DO MNIE CHLOPAK Z KTORYM KIDYS CHODZILAM . PEWNEGO DNIA ZNIKNOL I NAPISAL MI SMSA ZE PRYKRO MU ZE TAK WYSZLO I NIC WIECEJ

Gość LILUSKA
wLASNIE ODEZWAL SIE DO MNIE CHLOPAK Z KTORYM KIDYS CHODZILAM . PEWNEGO DNIA ZNIKNOL I NAPISAL MI SMSA ZE PRYKRO MU ZE TAK WYSZLO I NIC WIECEJ

Gość sylwunika
ja tez wlasnie jestem po rosterce z facetem wczoraj ze mna zerwal ale powód taki ze jestem wkurzajaca ale jak to my kobietki mamy swoje humorki prawda zreszta bylam z nim dlugo prawie 4 lata aq on mi mówi ze przez ten caly czas to udawal ze do mnie cos czuje faceci to najwieksze swinie na tym swiecietez mam ocvhote sie zemscic ale uznalam ze piernicze to bo nie bede sie ponizac i tobie tez tak raze a dodam ze go kocham i poprostu zycze mu jak najlepiej moze to wydac sie glupie ale naprawde

Gość --aniol--
zemscic sie na facecie ---najlepsza zemsta to jest ignorowanie i zaprzyjaznic sie z jego kumplami i przyjaciolka ---chodzic z nimi na kawe bez niego---albo powiec mu ze z twoich wszystkich znajomych to on jednak wypadl w luzku najgozej i lepiej bedzie jak jednak jestescie tylko kolegami ---jego duma i chonor zerzra go na miejscu

Gość ZemstaMusiByc
kochana... moze to i gowniarzerskie ale zyje sie tylko raz wiec pokaz na co Cie stac;) zapakuj mu psie odchody i wyslij w slicznie zapakowanym pudelku;D albe kup taki kiczowaty pierscionek i wyslij jego dziewczynie pieknym tekstem ze zareczynowy;) albo go zakrec, wciagnij w to jakas dobra psipsiole i popros zeby Ci zrobila z nim zdjecie w dwuznacznej sytuacji i wyslij jej mmsem... niech sie nauczy ze ludzkimi uczuciami nie wolno sie bawic, a Ty znajdz sobie faceta ktory bedzie Ciebie wart:) powodzenia i pozdrawiam

Gość miśkaa
Skubany, a ja bym zrobiła tak: poprosilabym chociaz przyjaciela (dla mojego dobra napewno by sie zgodzil) i na skubanca oczach perfidnie bym sie z nim obsciskiwala, calowala itd. Bo skoro ten skubaniec krecil z Toba i byl. To napewno cos czul, watpie zeby sie tylko bawiil to tylko tak wyglada, a w pamieci i glowie im zostaje co innego. Albo zaczela bym szukac faceta no iii wtedy skubaniec by zalowal ze zaczelo mu brakowac czasu dla Ciebie i ze byl i jest nadal takim idiota. :) pozdrawiam.

Gość Sensei
Ojj.. glupiutka jestes... "ja sie ciagle wahalam mowilam mu ze nie chce sie angazowac," czego sie spodziewalas?? ze bedziesz go zwodzic do konca zycia i bedzie caly happy?? a teraz przez swoja glupote i brak zdecydowania, chcesz sie na nim mscic... i do tego zupelny brak refleksji...

Gość bezlitosna
1) zobacz co on robi źle. czy moze bierze cos dziwnego lub robi niedozwolonego- zmiażdż go tym- np donosem do bhp 2) wynajmij kolezanke nieznaną mu aby nim zakręciła- na maxa- reszte planu uloz sama 3) pokaz mu sie z innym boskim facetem- ktory ma to wszystko czego on nie ma- fizycznie, a jak nie znasz takiego- wynajmij, chocby na fotce.pl znajdziesz kogos takiego za pieniadze jak wyjasnisz o co chodzi. 4) jego pannie nic nie mow- niepotrzebnie zabijesz jej wnetrze, a to ten pajac na o zasluzyl 5) wsadz mu kondoma napelnionego bialą farbką- tak jak sprema zeby wygladalo, tam w miejscu w ktorym pracuje. potem podejdz tam i sie zapytaj o cos. i gdy juz udasz ze to widzisz, poinformuj innych:) 6) nie mysl o nim- flirtuj i baw sie 7) zabij pozytywne uczucia jakimi go darzylas- zemsta zawsze musi byc na zimno. 8) kuś kuś kuś- jego, lecz z nienawiści. kuś i badz niedostepna fizycznie- inaczej mowiac- spraw zeby mu centralnie stawał na twój widok a badz niedostepna to chyba na tyle jak na razie

Gość maxxxiulka
bezlitosna, jestes okrutna:D ale twoje pomysly sa genialne:P wlasnie teraz potrzebuje dobrego planu zemsty... nikt nigdy wczesniej nie zrobil ze mnie takiej idiotki. Facet latal za mna od jakichs dwoch miesiecy, byl czarujacy, wesoly, zabawny, madry i faktycznie mnie oczarowal... krecilismy ze soba troche czasu i tak sie zdarzylo ze spotkalismy sie na imprezie. Bylo milo, fajnie. A dzien pozniej dowiedzialam sie ze obsciskiwal sie z jakas inna laska na tej samej imprezie na ktorej ja bylam. Mial szczescie ze go nie nakrylam bo bym chyba mu ch...a przetracila:/ no i oczywiscie przestal sie odzywac... A ja tylko czekam na nast. sobote zeby ch.j pozalowal ze kiedykolwiek na mnie spojrzal :/ A co do zalozycielki tego tematu, dziewczyno nie wahaj sie! "Prawda jest taka, że gdy się zemścimy, dopiero wtedy wybaczymy!"

Gość olejzpierwszego
jezu kobity.... jaka ja mam zawsze polewke z takich jak wy tak sie staraja tak kombinuja ze az czlowiek czuje sie taki dowartosciowany wiedzac ze tak dziewczynie w glowie zawrocil ze ona kretynke przy wszystkich z siebie robi :-)

Gość maxxxiulka
moze i takie kombinowanie jest glupie, moze... ale ja nic na to nie poradze ze dopoki czegos nie zrobie nie poczuje sie lepiej. Nie potrafie po prostu odpuscic i zapomniec. Po prostu nie potrafie. Jezeli bym odpuscila, czulabym ze on wygral. A tak jest jeszcze nadzieja...

Gość Adelin
Kiedyś też miałam podejście, że nie warto się mścić. No bo po co tyle wysiłku i facet tego nie wart. Ale zmieniłam zdanie- życie jest tylko jedno i powinnyśmy być pewne, że zrobiłyśmy cokolwiek, by uświadomić mu, że zranienie kogoś to nie jest błacha sprawa i że czasem warto liczyć się z uczuciami drugiej osoby. Osobiście preferowałabym takie proste rzeczy z w.w. jak zapakowanie i wysłanie psich odchodów lub danie nr tel. w gejowskiej gazecie. Sposoby typu: "kuś i zostaw" mogą się wg mnie obrócic przeciwko kobiecie- bo skoro chcemy się zemścić- to znaczy, że byłyśmy zaangażowane. Igrając z jego uczuciami- igrasz z własnymi. PS. Mnie facet zranił prawie rok temu. Odpuściłam i nadal nie mogę zapomnieć, bo widzę, że nadal chcialby się bawić moim kosztem. Pora więc działać.

Tak jak juz kiedys pisalem zemsta swiadczy raczej o tym, ze tej osoby nie kochalyscie, a bardziej siebie i ze jestescie egositkami. Bo milosc oznacza ze chcecie dla tej osoby dobrze a nie zle. No chyba ze to jest zemsta w kategorii zartu lub nauczenia tej sooby czegos w sensie ze to bedzie dobre dla niej i z dystansem z waszej strony. Jesli nie to po prostu dajecie upust swoim uczuciom zalu i zlosliwosci. Gdzie wiec byla i czy jest milosc. Wtedy to nie milosc ale zal ze straty czegos co sie chcialo posiadac a nie kochac. Jesli sie kocha potrafi sie zaakceptowac bol wynikajacy ze straty ukochanej osoby dla Jej dobra.

Gość kei
ja mam tez dziwny przypadek bajerowalam z kolsiem dluzszy czas najpierw ja chciałam on nie chciał potem na odwrot i taki kreci nas do siebie ponad dwa lata ..... tylko ze on lubi panienki taki babaiarz z niego no ale ja jak pisze z kumplami to najgorsza jemu wolno a mi nie... miaolam chlopaka ale nie wyszlo z nim....i znow tamten zaczol podbijac jak bylma wolona i zaczelo sie na powazniej spotkanka regularnie itp....no ale gdy byla tylko jakas klotnia to ja smutna a onw ty czasie jechal do jakies kumpeli bo mial alibi ze miedzy nami zle i czul sie bez winy....ja mu to wybaczalam wiem glupie ale coz.... no i pewnego czasu odwiedzil swa dawna milosc i mi o tym p-ozniej powiedzial grande mu zrobilam i nie gdalismy miecha ... wiec ja w ramach zemsty i w ogole nie wiedzialam jak to bedzie poszlam na impreze z bylym ....i z tego wyniklo ze po imprezei byly dostal w pape od tamtego ....wiec takiej zemsty nie pochlebiam....

Gość yntelygenty
zaczoł, usunoł, itp itd BANDA TĘPYCH CIP !!!!! poziom glona prezentujecie

punkt 8 bezlitosnej to dobry punkt, 100 % skuteczność niech sobie tylko patrzy bez dotykania. To jest jak : lizanie lizaka przez szybe. I zupełne olewatorstwo - lepszego sposobu nie znam:)

Gość Karolkaa
"...codziennie musze go ogladac i ja jak do niego przychodzi, a wszyscy patrza na mnie jak na idiotke..." Wybacz, ale masz to na swoje zyczenie. Po pierwsze - nie romasuje sie w pracy. To jest stara, dobra zasada, ktorej lamac sie nie powinno, bo z tego zawsze zostaje smrod. Po drugie - niby dlaczego widok tej kobiety dziala na ciebie zle? Zrobila ci jakas krzywde, czy co? Co ty mozesz miec do niej? Po trzecie - wybacz, ale TY SAMA DALAS z siebie zrobic idiotke. A teraz za SWOJE bledy chcesz karac inna kobiete? ZALOSNE!!!

Gość Zawszeeeeee
jest taka metoda

Gość kei
ten motyw z gejowska gazeta mi sie podoba....:D ale nie wiem gdzie takie cos jest wiec weszlam na czat dla gejow i dwoch do mnie zagadalo a ja podalam im numer tego co mnei zranil jeden stwierdzil ze zadzowni w tym czasie wyslalam sms 3 z neta o meskich imionach z sms milosnymi bekaaaaa