Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nerwuska

opieprzyłam koleżanke a teraz mi wstyd

Polecane posty

Gość nerwuska

Wygarnęłam jej że jest obłudna i nie mam zamiary kontynuować naszej znajomości.Nie przyjmowałam żadnych tłumaczeń, nie chciałam słuchać wyjaśnien.To było wczoraj, ona jeszcze dzwoniła a ja odrzucałam połączenia. Przed chwilą wyjaśniła sie pewna sprawa zwiazana z tą awanturą. Głupio mi bo oskarżyłam ja o nielojalność a tu niespodzianka. Jej tłumaczenia były prawdziwe, ona jest niewinna

Gość to jaaaaa
Zadzwon i przepros ja po prostu,wszystko sie wyjasni i bedziecie nadal sie kumplowac,bedzie dobrze,zobaczysz-do Ciebie nalezy pierwszy krok teraz

Gość a na drugi raz
przynajmniej wysłuchaj wyjaśnień zanim kogoś oskarżysz.

Gość nerwuska
ma wyłączony telefon.To wiem że muszę zadzwonić i zrobię to. Potrafię przyznać się do winy. Noc mam z głowy, straszn9e mi wstyd i tak smutno jakoś. Mysle sobie jak strasznie musiało być jej przykro gdy ja sie tak darłam .Głupia idiotka ze mnie i tyle:(

Gość nerwuska
Teraz jestem wściekła sama na siebie. Tak żałuję i obiecuję sobie ze na przyszłość powściągnę swoje nerwy. Mam nadzieję ze mi wybaczy.Hakuna masz rację.To jest dla mnie prawdziwa lekcja pokory

Gość nerwuska
dzięki, może jakoś usnę

Gość nerwuska
Może masz rację. Kurcze tylko to przedłuży sprawę do wieczora a ja chcę to załatwic już rano. Nie wiem, może rano zadzwonię i poproszę o spotkanie, jednak tak głupio jakoś rozmawiając odkładać przeprosiny na później. Z drugiej strony bez wcześniejszego telefonu może nie dojść do spotkania.

Gość bliska
ona mogła sie poczuc tak jak ty wczoraj i teraz moze nie chcec rozmawiac z tobą tak jak ty wczoraj z nią, najlepiej idż do niej, zaskocz ją... bezpośrednia rozmowa jest najlepsza w takim wypadku...niestety, bedziesz musiała sie ostro pokajac i wytłumaczyć ze swojego zachowania...

Gość ale z ciebie
pierdolnieta baba najpierw sie ludzi SLUCHA a nie rzuca oskarzenia sory ale jestes ....... no ok oszczedze cie jak przeprosisz - ladnie -wybacze za te niewinna kol TYLKO sprawiedliwosc prawda i zaufanie

Gość nerwuska
Już po sprawie.Ona jest kochana.Ucieszyła się że sprawa wyjaśniona a ona oczyszczona z zarzutów.Kochana dziewczyna, pełna wyrozumiałosci.Moje przeprosiny skwitowała protestem, ze nie mam przepraszać, bo ona rozumie moją nerwowość z powodu choroby. Jestem dwa miechy na chorobowym (kontuzja kolana). Dzisiaj idziemy na piwo...to znaczy ja raczej soczek, nie moge się wstawić poruszając sie o kulach , zreszta biore leki.A tak na marginesie , co do wypowiedzi powyżej to faktycznie jestem popierdolona baba. O mały włos straciłabym przyjaciółkę, najcudowniejsza dobrą duszyczkę 🖐️

Gość tak se pisze
najważniejsze rozumieć błędy i nie powtarzać ich :))))))))))))))))))))))))))))))))) to fajnie że wszystko tak dobrze się skończyło :)))

Gość nerwuska
ja też sie ciesze. Pewne rzeczy sobie uświadomiłam i doszlam do wniosku ze taka lekcja pokory mi sie nalezala.