Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość plissss pomozcie

JAK SIE ZACHOWAC??? pilne

Polecane posty

Gość plissss pomozcie
Pucio niezly filozof z Ciebie:D ale nie rozumiem Twoich rad:O

rozumiesz rozumiesz..nie martw sie nie badz taka zdesperowana.....bo komunikujesz brak bezpieczenstwa jemu...wyluzuj

Gość plissss pomozcie
Pucio chcesz mi powiedziec ze mam do niego wrocic tak? ok, napisalam mu sms, taki zwykly, ze pozdrawiam i zeby mi juz nie dawal powodow do watpienia... pewnie nie odpisze, no ale...

Dla mnie Twój były to typowy \"myśliwy\". Widocznie należy do tego rodzaju mężczyzn, którzy muszą czuć, że są zdobywcami. Albo będziesz robiła wszystko, zeby być zdobywaną, albo dasz mu \"kawę na ławę\" - ale wtedy znasz efekt. Pozdrawiam!

Gość plissss pomozcie
nie jestesmy razem, ale jak mowie, chcemy wrocic do siebie, znaczy on mi pisze, ze chce wrocic, jak wrci do polski, nie wiem jak to bedzie... MoniaK tak to zobywca, tylko jak sie zachowywac, zeby nie czul ze musi mnie zdobywac? mialam nic nie pisac?

Gość plissss pomozcie
Pucio CZEMU ZLE NAPISALAM :(:(:(? co powinnam mu napisac? cczemu ostudzi? jak to odkrecic? pomocy!!!!!!!!!!!!!!!

Gość plissss pomozcie
jejku znowu zle, tyle czasu milczenia na marne! ale czemu zle? nie napisalam, ze kocham czy tesknie przeciez

wiem ze zalezy Ci na poczuciu stabilnosci ale skup sie na uczuciach.....nie zadaj ich......raczej oczekuj.....zachecaj....rozpalaj

ZABORCZOSC NIECH CIE NIE OPANUJE W MIŁOSCI ZĄDANIA, NIE ŻADAJ MIŁOSCI OD NIEGO NIE PŁOSZ JEJ ALE TEZ JEJ NIE STUDZ ROZPALAJ

Gość plissss pomozcie
to ja juz nie wiem, co mam robic:( gdy pisze, ze tesknie - zle, gdy pisze, zeby nie dal mi powodow do watpilwosci-tez zle, co wiec powinnam pisac?

kiedy piszesz aby Ci nie dawał powodów do watpliwosci to: tak naprawde komunikujesz mu ze jest Ci NIEWIERNY !!!! inaczej napisz.....:)

Gość plissss pomozcie
a jak sie rozpala milosc bo ja chyba nie umiem?

Gość plissss pomozcie
Puciu no jak sie ta milosc rozpala, wiesz?

Gość plissss pomozcie
znaczy jakby byl obok to umiem, kusic, rozpalac, ale nie przez sms... oswiecisz mnie?