Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

linkapau

śni mi się śmierć

Polecane posty

Czy ktoś z Was wierzy w sny? Jeżeli jest tu ktoś taki, to może wie co oznacza śmierć w śnie...?

Gość tak se wróżę
... że nie możesz tkwić dalej w obecnych układach, że musisz zdecydować się na zmiany

Zdecydować się na zmiany?:) Hm... Jest w tym trochę prawdy:) Ale śmierć śni mi się często, od około roku, albo mama mi umiera, albo jakaś przypadkowa osoba... Dziś śniło mi się, że na moich oczach mały chłopiec rzucił się na tory warszawskiego metra... :/

a mi się śniły wyniki z matury, w śnie zdałam ale ciekawe czy naprawdę ?? wyniki dopiero 11 lipca sny podobno są na odwrót, mam nadzieje że nie ten ;(

Hehe, wiesz co, mi też się śniły wyniki mojej matury, ale nie pamiętam już czy śniłam, że zdałam, czy że oblałam...:)

Gość tak se wróżę
bo od ponad roku podświadomość mówi Ci że masz pozytywnie nastawić się do zmian, nie unikać ich skoro kończysz szkołę to taki sen jest zrozumiały, twoi bliscy w śnie symbolizują rówieśników do których się porównujesz w podświadomości

Gość ioi
ja wiem z doswiadczenia ze smierc we snie to pozytywny znak, zazwyczaj oznacza koniec jakis klopotow

Gość dziwactwo