Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nigdy

powiedzieć KOCHAM czy to takie trudne?

Polecane posty

Gość nigdy

zapytałam , na zarty i co? usłyszałam ACHA... powiedział że to słowo nie ma żadnego znaczenia, więc dlaczego nie chce mu przejść przez gardło. prawda nie prawda, ale to miłe

Gość japońska róża
słusznie zauważyłaś, że jeśli to słowo naprawdę nie miałoby dla niego znaczenia, to nie byłoby problemu z wypowiedzeniem go. jeśli się wzbrania przed tym, to znaczy, że ma ku temu jakieś powody.

Gość nigdy
tak uważam, że słowo KOCHAM ma dla niego ogromne znaczenie i nie chce go wypowiadać na wiatr Znaczy że mnie nie kocha

Gość japońska róża
wiem, że to przykre, ale niestety właśnie tak może być. a ile czasu jesteście ze sobą?

nie martw się :o Mój mąż pierwsze kocham cię powiedział mi kilka lat temu, jeszcze jak byliśmy parą. Pierwsze i ostatnie z \"własnej woli\" ;) Teraz na moje pytanie czy mnie kocha odpowiada: Tak. Nie mówi o uczuciu tylko je okazuje.

Ale po co? Moze jednak nie kocha? Nic na siłę! Zechce to powie i niech to będzie z jego własnej inicjatywy!

Gość nigdy
jesteśmy rok razem ale on chyba mnie naprawdę nie kocha . Nie znam nikogo z jego towarzystwa, nikogo . jesteśmy zawsze sami

spróbuj odnaleźć jego miłość do ciebie w jego czynach. czy cię tuli, czy jest przejęty jak coś przeskrobie i ty się gniewasz, czy głaska, czy trzyma za rękę, czy cieszy się na twój widok, jak się spotykacie itp. A może to po prostu taki typ? Nieuzewnętrzniacz? Mój nie dosyć że nie mowi kocham, to nigdy nie przynosił kwiatów i prezencików. Niektórzy faceci przypuszczalnie uznają słowa i niektóre gesty za zbyt książkowo-filmowe (romanse, telenowele ;) ).

jesteście zawsze sami. Może on trzyma cię pod kloszem i chce czas spędzany z tobą spędzać TYLKO z tobą, a nie dzielić go z innymi? Jak często się widujecie?

Gość nigdy
mieszka u mnie - jak jedziemy autem trzyma mnie za kolano - przytula rzadko tylko na ulicy , a w domu jak się pogniewam to mnie przeprasza Jest na każde zawołanie - jak jestem chora to czuwa, abym się nie odkrywała - dusi mnie ściska na nos, wyłamuję ręce , szczypie, wkłada palce pod zebra. itp ( ma 33l i nie miał dziewczyny)