Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Zuzia Zła

Poproszę niebieskiego brytyjskiego kotka D ile płacę?

Polecane posty

Gość tak se pisze
na miejscu czy na wynos? na sztuki czy na kilogramy? błagam, nie pisz o zwierzęciu jak o martwym towarze, mam nadzieję że twoja decyzja jest przemyślana i wiesz jaki to obowiązek (choć i radość) mieć zwierzę na towarzysza przez długie lata :)))

Gość milusi
kocurek??? mrukliwy?? :)

Kochanie! Możesz być spokojna/spokojny o zwierzaka, który zamieszka w moim domku. Od lat jestem wegetarianką, nie dzielę zwierząt na te do kochania i do jedzenia. Kotek będzie domownikiem, przyjacielem i towarzyszem zabaw.

Gość milusi
zusia? jesz trawe??? jako wegetarianka?

Gość miałł
rasowy miałkotek niebieski brytyjski waha się od 1000 do 1500zł mniej więcej.. własnie obok mnie leży taka kocia mordka misiowa i choć jest wredna, nie oddam jej za żadne skarby:)

Gość od 1500 do 2000 tys.zł
kupisz od hodowcy, na terenie Polski jest ich paru, chcieć to móc!

Gość miałł
chętnie bym się podzieliła z Tobą miotem, ale dość trudno o kocura rozpłodowego! no i moja kotka nadal jest dziewicą..niestety:)

Gość miałł
przesada z tą ceną 2 tyś.. jeżdżę ze swoją kocicą brtyjską na wystawy, więc wiem, że ta cena to trochę za dużo

Gość od 1500 do 2000 tys.zł
jak pokocha to zapłaci :D:D:D ja za swoją kotkę maine coona zapłaciłam 2500 zł ale jest przepiękna, duża, okaz zdrowia :)

miałł- szczęściaro :D mam nadzieję, że wkrótce ja też będę cieszyć się swoim cudeńkiem... milusi- trawy może nie, ale sporo zielonego..a cooo?

....................@........@.............................. ...................@@......@@............................. ..................@@@@@@@@............................ ..................@@@@@@@@............................ ....................@@@@@@.............................. .....................@@@@@...................@@........ ....................@@@@@@..............@@........... ...................@@@@@@@............@@............ .................@@@@@@@@@........@@.............. ................@@@@@@@@@@.......@@.............. ...............@@@@@@@@@@@........@@........... ..............@@@@@@@@@@@@.......@@........... ..............@@@@@@@@@@@@.....@@............. ...............@@@@@@@@@@@@@@@............... .................@@@@@@@@@.@@......................

Gość mikkołajka
rosyjskie niebieskie są też piękne ale trochę delikatniejsze w budowie, jakby wychudzone..:) prawdziwe kartuzy jeszcze kilka lat temu były w polsce rzadkością bo nie było dobrych hodowli, a hodowli brytyjczyków jest rzeczywiście sporo a panienek koteczek tym bardziej..:)