Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość julcia2

To ja powinnam tam teraz być a nie jestem

Polecane posty

Gość julcia2

właśnie uświadomiłam sobie, że facet którego nadal kocham pomimo tego, że sie rozstaliśmy jest teraz na urlopie ze swoją nową dziewczyną. Rok temu to ja z nim bylam a teraz jest już ktoś inny. jak mnie to boli tak mi źle z tego powodu:(

Gość poglądowo
nie wczuwaj się w to a gdy znajdzie się inny, zapomnisz..

Gość julcia2
za późno właśnie sie wczułam boli jak holera nie dam rady

Gość to ja tez tez
u mnie tez pewnie jest tak samo rok temu kazdy czas spedzałam z moim ukochanym a teraz pewnie jest z inna nie wiem tego bo zerwałam z nim kontakt by go zapomniec i przestac kochac no i udało sie i nawet jak jest z inna to niech sobie jest-- nie wie co stracił a wczuwanie nic nie daje trzymaj sie

Gość julcia2
napewno masz racje ale to tak samo teraz we mnie strzeliło i odrazu w ryk:( ja mam niestety z nim kontakt mieliśmy się spotkać ale boję się napisać że mi odpiszę że jest na urlopie a tak to przynajmniej nie mam pewności gdzie jest

Gość to ja tez tez
brak kontaktu jest najlepszym lekarstwqem na bol i zapomnienie .... niestety ja byłam jakis miesiac temu zmuszona na chwile sie z nim spotkac po 4 miesiacach niewidzenia i co widziałam go tylko moze 10 min i tylko taki kontakt krotka rozmowa a pozniej 3 dni pononej depresji nie chce cierpiec chce zapomniec i nalepszym lekiem jest nie myslec brak kontaktu ja juz 5 miesiecy nie jestem z nim po rozstaniu miałam depresje bylam w ciezkim stanie a teraz z dnia na dzien jest coraz lepiej i widze sloneczko ktore swieci ..... choc sa dni kiedy wspomnienia wracaja ale nalezy je odepchnac jak najeszybciej i sie nie zadreczac nie mysl o tym co było teraz masz inne zycie bez niego i nie znaczy ze gorsze :)

Gość julcia2
problem w tym ze ja go cały czas kocham i każdy nowo poznany facet zostaje przeze mnie odepchnięty:(

Gość to ja tez tez
oj ja tez kazdego innego faceta narazie nie widze i w sumie gdzies głeboko zakopalam to uczycie do bylego.... ja go Kochałam ponad zycie -nikogo tak nie kochałam ale wszystko trzeba zapomniec bynajmniej sie starac wiem ze nie jest latwo bo sama przez to przechodzilam czas leczy rany najwazniejsze by nie ogladac sie za siebie

Gość julcia2
dlaczego to życie jest tak pojebane jesteś z kimś jest Ci dobrze przeżywasz najpiękniejsze chwile a nagle to wszystko pryska

Gość to ja tez tez
no niestety, ja myslałąm ze moj to ten jedyny był moim pierwszym facetem fizycznie z ktorym sie kochałam i w sumie psychicznie tez tylko jego pokochałam a on mnie tak nagle zostawil nie liczac sie zm oimi uczuciami --- zycie jest brutalne niestety ale trzbea zyc i nie ogladac sie za siebie !!!!!!!!!!!!!!!!!