Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 18stka

Jaki prezent na 18stke?

Polecane posty

Gość 18stka

mam problem z kupnem prezentu.. jeden to dla dziewczyny drugi dla chlopaka.. moze macie jakies pomysly?

Gość a mozna wysylac smsy z tlenu
wibrator

Gość ANUSSSS
też mam ten problem :/

Gość ANUSSSS
prezent dla koleżanki heh

jestem na zcasie bo w zeszłym roku kończyłam 18 lat i bywałam na wielu osiemnastkach więc teraz napisze jakie były prezenty: - likier w takiej buteleczce w kształcie plemnika - alkohol wszelakiego rodzaju i maści - bielzina - kolorowe w różnorakich kształtach lufki do zioła - cygaro -elegancka zapalniczka - wibrator - dmuchana lalka - torebka - seksowna piżamka - nocnik - bluzeczka - prezerwatywy -skarbonka w kształcie penisa - breloczek w kształcie penisa -biżuteria - wielka maskotka i dużo duzo innych rzeczy... moze dopiesze jak mi coś jeszcze wpadnie do głowy.. ale generalnei można też dawać sobie zwykłe rzeczy jak na każde urodziny

ach i jesczcze np. mój chłopak dostał skarpetki takie dla dzieci z kubusiem puchatkiem.. i mozna kupic jeszcze takei rozne rzeczy w ramce w stylu:\" w razie potrzeby zbij szybkę\"

jeszcze ksiązki o tematyce erotycznej typu kamasutra, nauka seksu.. jest wiele zabawnych pozycji w księgarniach. polecam bo w środku można napisac ciekawą dedykację i śmieszna pamiatka na całe życie

Gość zależy
ile chcesz przeznaczyć na prezenty