Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

DjD

konto w INTELIGO.

Polecane posty

Chce zalozyc konto w inteligo. Chce sie dowiedziec o co oni pytaja,jak dzwonia do mnie? i Czy dzwonia od razu po wypelnieniu formularzu,czy dopiero po tym,jak przyjedizie kurier? A,no i czy moge w pierwszym miechu nie wplacic pieniedzy?

Gość O jakie inteligo pytasz
PKO BP inteligo czy inteligo? :D Założ lepiej w mbanku. Spokojnie, i nie musisz nic wplacac :P

Dzwonią pare dni po wypełnieniu formularza. Z tego co pamiętam to nic nie musisz wpłacać, ale nie jestem pewien. Polecam to konto , mam od roku i nie żałuje. Pytaj więcej...

a dzwoniac,o co pytaja? i ile trwa zakladanie tego konta? (lacznie z przyjazdem kuriera)? 12 lipca wyjzezdzam na wakacje i nei wiem czy zdaze zalozyc

Pytają o te rzeczy z ankiety, imie , nazwisko itd oraz jedno pytanie kontrolne które sama sobie wymyslasz w formularzu i musisz podac taką samą odpowiedź jak w formularzu. Jak sprawnie pódzie to wraz z przyjazdem kuriera powinnaś zdążyć. PS. 12 lipca mam urodziny :)

no to wszystkiego najlepszego..tak na zaś :) Moze pojade juz 11 lipca,jesli wyniki matur beda wczesniej :) No,a narazie to zycze CI duuzo pieniązkow na koncie inteligo :)

a w ogole to w formularzu nie podawalam zadnego pytania ani odpowiedzi ..nic takiego tam nei bylo...tylko moej dane

Dzięki i Tobie równierz, to konto jest świetne jak masz ponad 2 - 3 tyś. Pozatym można robić lokaty na 3 albo 6 miesięcy, chyba nawet na rok, dużo sie wtedy zyskuje...dużo, pojęcie względne ;). Pozdrawiam :)🖐️

Nie było napewno żadnego pytania, takiego kontrolnego, o ulubiony kolor np? Ja musiałem wymyśleć jakieś pytanie i odp które oni potem mi zadali jak dzwonili. Może sie pozmieniało

anoo widocznie sie pozmienialo,bo nic takiego nei bylo :P ale napisalam juz do nich odnosnie czasu zakonczenia zakladania konta i odnosnie tego pytania.Zobaczymy co odpisza:) a 2 - 3 tys. to pewnie nie bede miec (no,przynajmniej narazie;) ale zalozylam,bo wiadomo..studia przede mna,wiec rodzice beda musieli pieniazki jakies wplacac;) Slyuszalam wiele pozytywnych opinii na temat tego konta,dlatego sie zdecydowalam, a ponadto jest pelno bankomatow,wiec bede mogla w kazdej chwili pieniazki wybrac.

Bankomatów jest sporo, jak nie chcesz płacić prowizji to korzystaj z tych PKO BP, inne pobieraja 4,50zł. Przez 3 miesiące masz darmowe powiadamianie o stanie konta na sms. Po tym czasie musisz płacić 5 zł miesięcznie i nie warto tego przedłużać, poprostu zadzwonisz tam i poprosisz o wyłączenie ;). I nie obawiaj sie tej całej procedury aktywacji, papierów jest sporo, ale wczytasz sie i dasz rade :).

no,ja wlasnie troszke sie boje tych wszystkich papierkow, ale zaradna dziewczyna ze mnie (coz za skromnosc;) ),wiec jakos sobie poradze :P mam taka nadzieje:)

wlasnie mi odpisali:),ze od telefnicznego potwierdzenia danych w ciagu 10 dni kurien ma przyjechac:) a co do tego pytania i odpowiedzi,to ustala sie to telefonicznie - chyba jednak sie pozmienialo :) Poswiecic wieczor...no trzeba bedzie:) ale ja tam lubie siedziec w takich papierkach:) chcialam nawet isc na administracje,ale wszyscy mnie od tego odwodzili i skladam na socjologie :) bo tez bardzo mnei to interesuje :)

Swego czasu tez zdawałem na socjologie, chyba nawet ze dwa razy :P Widać nie było mi pisane być socjologiem ;) Pani w wawce chce studiować?

Zdaję na UWr i na UŚ. Chciałabym sie najbardziej dostac do Wrocławia,ale zobaczYmy:) Katowicami też nie będę gardzić,byle tylko dostać się na socjologię :) A co Pan (skoro juz tak oficjalnie do mnie mowisz:) ) studiuje/studiowal? :)

Oficjalnie, ale z przekorą ;) A ja to taki wieczny student co juz nie pamięta ile szkół zaczął ale żadnej nie skończył :(

Ale prace godną masz? oj,przepraszam...czy Pan ma pracę godną? ;)

:D można powiedzieć że tak, chociaż aktualnie mam \"przymusowe\" wakacje ;). Nie martwi sie Pani, daje rade..konto sie przydaje :P

przymusowe wakacje:) hmmm:) fajnie powiedziane:) W tym kraju ject ciezko, ale ja mam zdanie takie,ze jesli ktos chce i bedzie dazyl do tego to prace znajdzie i to nawet dosyc godziwą:) Zwlaszcza jesli czuje sie dobrze w jakiejs dziedzinie. A w ogole to juz do mnei zadzwonili z inteligo :) I teraz to pytanie mialam sobie wymyslec :P