Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość rozwale wszystkich...

Co za facet puszcza swoją kobietę do ginekologa-faceta ???

Polecane posty

Czy ty kobieto puściła byśswojego męża do młodej lekarki na badanie jajec albo wzwodu ?

Jestem facetem ! A kwestia gwałtu czy nie mnie nie interesuje, jak czytam na forum texty ginekologów do kobiet, uśmieszki, głupie komentarze to wątpię aby nie było podobnie jak idzie 28 latek do 40 letniej zadbanej pani doktor na badanie...

Gość jupiterek
musisz się leczyć

Sam się lecz, poprostu nie życzę sobie aby obcy facet wkładał jej tam paluchy. Proste ?

Gość Eulalia Pstryk
w ogóle co to za pomysł, żeby faceci byli ginekologami! to powinno byc zabronione!!

Gość sarnal
Faceci są o wiele delikatniejsi niż baby:P

już i tak musze znosić to że mój kierownik grzebie mi swoimi paluchami w odbycie... :-o

Gość a ty myslisz ze jak
taki ginekolog sie naogląda przez cały dzien tych rozkraczonych cip, niekoniecznie młodych i świeżych to jeszcze mu w głowie gwałty... a kobiety to raczej do gina nie chodza żeby się pochwalic ogoloną cipką z tatuażem tylko z grzybicami , upławami, wrzodami i innymi niezwykle zachęcającymi rzeczami...

Gość dsefr
A może co niektórym pasuje chodzenie do obcych dziadów, szczególnie tych przystojnych ? Może ich chłopom to zwisa ?

Nie sugeruj się tym, co panienki z mega fantazją piszą o wizytach u gin. tu na forum. Przecież to zupełnie niepoważne...... Jak ktoś szuka wrażeń, to wszędzie je znajdzie nawet u fryzjera, chydraulika, taksówkarza.

Gość .delicatessen.
tak tym bardziej że co drugi chydrałlik to straszna chydra i potfur

Gość Eulalia Pstryk
delicja: u hydraulika? To już perwersja.

Wiesz ja też się naoglądałem "cip" w życiu więc możesz mi swoją śmiało pokazac. Nie wiem jak ty, ale moja niekoniecznie chodzi z upławami, grzybicami itd ale kontrolnie co jakiś czas. Tobie by pasowało gdyby Twój chłop poszedł do młodej lekarki zbadać wzwód kontrolnie :D no bo przecież fiutów się naogląda cały dzień i gwałty jej nie w głowie...

Gość magnumka
mÓj nie ma nic przeciwko (chyba). Tylko zawsze jak wracałam i mówiłam mu, co śmiesznego tym razem powiedział, to on zawsze na to: "To skurwysyn" :)

Gość Eulalia Pstryk
delicatessen - poznamy się? Rura mi pękła, szukam fachowca na gwałt.

Gość nie chcialabym
miec takiego zazdrosnika brrrrrrrrrr

Gość magdalenka81
idź sie leczyć kretynie.....:O gdzie takich idiotów jak ty robią? ginekolog to lekarz debilu!!!!! dotarło do twej pustej bani? musisz byc okropnie zakompleksiony skoro masz takie problemy!

Gość jak tacy mądrzy jesteście
to co powiecie jak wasza żona będzie rodzić, a ginekolog bezie jej wkładał nie tylko paluchy ale całą RĘKĘ hehehehe...

Gość nie chcialabym
moze do dentysty tez nie puszczasz swojej ukochanej bo wiesz teraz sa tacy mlodzi i przystojni.........bosh.......biedna ta twoja kobieta

Nie jestem zazdrosny, nie o to chodzi. Kochamy się i wiemy że będziemy razem, ma luz w życiu. Poprostu źle bym się czuł z tą świadomością. Jakoś nie mogę się przełamać, ta część należy do mnie i nikt nie będzie tam grzebał :D

Gość .delicatessen.
ależ bardzo chętnie, prawdopodobnie trzeba gruntownie przeczyścić cały układ :-D

Gość ja mam kolegę gina i do
tego jego zona tez jest ginem i on często takie historyjki opowiada o kobietach, które przychodzą na badanie i różne propozycje mu składają (on jest b. przystojny), a czasami sa wręcz nachalne...

Gość jak facet idzie do kobiety
proktologa to żona ma tez być zazdrosna?

Ale co ma dentysta z cipuchą wspólnego ? Niech sobie będzie i przystojny dentysta, mi nic nie brakuje. Chodzi bardziej o sferę intymną, nie o same badania bo te są konieczne ale o to kto to robi.

jasne lepiej niech nie grzebie i sie wcale nie leczy bo po co przeciez a moze akurat przejdzie jej samo :O

Gość Eulalia Pstryk
Rozwale: to zostań ginoszperaczem. Będziesz szperał i Jej i innym do upojenia. Poczujesz się właścicielem wszystkich cipek

Ps. to nie prowokacja a myśl która mnie naszła po przeczytaniu topicu o textach ginekologów. Jakby moja wróciła i powtórzyła mi taki text gina to by gin potrzebował specjalisty...

Gość Eulalia Pstryk
delicatessen: w ferworze jednej rury zapomniałam o całym układzie. Jednak co intuicja fachowca, to intuicja! Czyść Pan, oj czyść!!