Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lilkaaa

podobno kazda matka intuicyjnie wyczuwa ciąże...

Polecane posty

Gość lilkaaa

czy u was tez tak bylo?ze nawet kiedy jeszcze nie wiedzialyscie ze jestescie to czulyscie to?

Gość romek ze stulęcina
e tam moja ciotka była już dobrych pare tygodni w ciaży , test zrobiła , żeby lekarka jej dała spokój , bo koniecznie żądała testu przed wypisaniem lekarstwa - no i była w ciąży , a była przekonana , że to niemożliwe

w pewnym sensie moge potwierdzic tezę z tematu... po kilku dniach od staran mialam wrazenie, ze sie udalo... test potwierdzil pozniej moje przeczucia :D

Eh.... jak czekałam na dziecko w każdym miesiącu byłam pewna ze teraz to juz na pewno jestem w ciąży... hehe taka autosugestia :) A to ze jestem juz w ciąży wyczuł mój mąż :D

Gość CoockieMonster
ja bylam w 2 miesiacu mialam okres a jednak cos mi nie pasowalo, czulam sie inaczej, zrobilam test i dwie kreseczki :)

Gość ja tez..
mam obsesje.. ciagle wydaje mi sie, ze moge byc w ciazy - chcialbym nawet tego, ale ze wzgledu na leki, ktore biore, decyzje o dziecku musimy odlozyc o kilka miesiecy.. od roku co miesiac "czuje", ze jestm w ciazy, begne po test, jedna kreska.. obsesja chyba..

Gość ola2000
nie wiem czy kazda ale ja wlasnie tak czulam i nie mylilam sie dwoktotnie

Gość ja tez..
a swoja droga, grzywa, moja kciia ma na imie zuzia

Gość moim zdanie
Ty tez wyczuwasz?

Gość Linetka
W moim przypadku przeczucia miał mąż. Nawet wkurzał mnie mówiąc, że jestem w ciąży, bo zrobiłam się rozdrażniona i rozstrzepana. Oczywiście zaprzeczalam. Było to dla mnie niemożliwe. W końcu kupił mi test, który wyszedł pozytywny. Zero intuicji u mnie.

A ja nic nie przeczuwalam,nawet robilismy remont.Staralismy sie od tylu miesiecy,ze az zwatpilam czy moge miec dzieci.Pobolewal mnie brzuch jak przed okresem,sama nie wiem czemu zrobilam test i radosc i niedowierzanie.Poszlam do apteki po drugi test i wynik pozytywny(dalej nie wierzylam).Dopiero lekarz mnie w tym upewnil,a dzisiaj moja coreczka ma 6 miesiecy.