Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Pytająca-się-

Głupie pytanie...

Polecane posty

Gość Pytająca-się-

Mam grube łydki. I od jakiegoś czasu zauważyłam, że potrafię je wprawić w ruch (trzęsą się) samowolnie. Czy to może być dobre na spalenie tłuszczu z łydek?

Gość Pytająca-się-
Ale nie o to mi chodzi! Czytajcie mój post!

Gość łojejejej
chcesz schudnąć od trzęsienia sadłem?:D:D:D zaaaaapoooomnij!!!:D buhahahahaaahaaaaaa:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D

Gość może i trochę
spalisz, bo pewnie jakieś mieśnie będą brały w tym "trzęsieniu" udział ale żeby były widoczne efekty to musiałabyś trząść i trząść.... I trząść...

Gość może i trochę
aaaa i zapomniałam dodać, że to na pewno nie będą mięśnie przy łydkach ale znajdujące się zdecydowanie wyżej.

Gość Jak tobie trzesą
się łydki to znaczy, że na pewno trzęsie się tobie część mózgu Moja rada idź do psychiatry

KURNA! Ale jej dałyście popalić! Ona tylko zadała pytanie! Jakie wy chamskie jesteście! Nauczcie się kultury! Muszę poruszyć ten temat gdzieś w oddzielnym wątku! Same chcecie pomocy, a jak ktoś się pyta to się wyśmiewacie! Sylwka__14 wybacz, ale co ty możesz wiedzieć o odchudzaniu, skoro masz 14 lat (chyba, że się mylę, ale nie tylko świadczy o tym nick, ale także zachowanie). A do pytającej się: jeżeli mocno trzęsiesz to może uda ci się ujędrnić łydki, ale co do spalania tłuszczu, to nie mam pojęcia. Ale musiałabyś to robić długawo.

Gość lolit-kaa
zgadzam się z powyższą wyowiedzia

Gość Paciak
Może to i pomoże...w końcu wprawaiasz w ruch mięśnie:) Ale lepiej idź pojeździć na rowerze lub pobiegaj w parku czy lesie.

Gość Do ...r-u-d-i
A co tutaj ma kultura do rzeczy ? Nie uwazasz, że są również granice głupoty ?