Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kolejnapytająca

USG inaczej?

Polecane posty

Gość kolejnapytająca

Zawsze miałam robione USG tak normalnie,tzn na podbrzuszu. Czy można badanie wykonać w inny sposób?? Lekarka stwierdziła,że jeśli się już kochałam to nie muszę mieć wypełnionego pęcherza. Nie wiem co o tym myśleć?

Można zrobić USG dopochwowe :) Czyli lekarz wkłada do pochwy taki jakby drążek :) Ale nie czuć przy tym bólu ... tylko takie zimno jakby :)

Gość sloneczko....
Mozna zrobic usg dopochwowo jest dokladniejsze niz zwykle przynajmniej tak mi powiedzial lekarz:-) pozdrawiam

Gość kolejnapytająca
Dzięki,ale za pewne do przyjemności to nie należy. A czy mogę powiedzieć że nie chce dopochwowego tylko zwykłe?

Gość kolejnapytająca
jakoś chyba takie dopochwowe jest mało higieniczne,choć na pewno muszą je dezynfekować !

Hmmm...nie mam pojęcia czy można sobie wybrać rodzaj USG bo ja jak dotąd miałam tylko robione USG dopochwowe ... Nie masz się czego obawiać :) To jest takie przeżycie hmm...obojętne :) Nie jest nieprzyjemne ale też nie jakieś fascynujące :P

Heh dla mnie zabawne było to że lekarz przed włożeniem do pochwy tego drążka zakłada na niego nowo odpakowaną prezerwatywe :D ... ale na pewno urządzenie to musi być dezynfekowane :)

Gość kolejnapytająca
Bardzo Ci dziękuję Kiara21 za pomoc!! Teraz czuję się już spokojna :)