Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Friend

nudzi mi się....

Polecane posty

chłopak wyjechał, nie mam co robić na kompie, w tv nic nie leci, 😭 już wolę chodzić do szkoły i się uczyć........ :(

Gość kapka
ooh.. widze ze sie rozumiemy. bo ja tez wole rok szkolny :( przynajmniej nie siedze w domu i sie tak nie obzeram :o a z domu jakos nie chce mi się nigdzie wyjść.. i mam wrazenie ze wszędzie i wszystko jest nudne.. :o

może jakaś propozycja co ciekawego mogę robić ? albo chociaż słowo otuchy :(

Gość kapka
ja tez czekam na propozycje :o znudziło mi się to ciągłe jezdzenie na rowerze z jedną kolezanką :o

Gość kapka
dodam ze ciągle z tą samą :o

z tym obżeraniem to prawda !! nie chce mi się jeść, ale jem z nudów :O najgorzej :/ muszę lepiej poćwiczyć:) a jutro głodówka :/ żeby to co zjadłam do tej pory nie przetworzyło się w dodatkowy kilogram

Gość kapka
hahah wiesz ze ja tez od jutra głodówkę zaczynam ? :P :P :P dzisiaj to cały dzien orzeszki i paluszki z nudów :P

O rany...:o Jak można poradzić obcej osobie co może ze sobą zrobić? a skąd wiadomo co lubisz? co możesz robić? do czego masz dostęp? Ale dobra: -idź na basen -poczytaj -poprasuj, na pewno masz co -posegreguj płyty -zadzwoń i umów się z kumpelą -powyszywaj serwetki -idź na zakupy -pobiegaj -wyprowadź psa -wydepiluj brwi -zrób wreszcie porządek w torebce! -idź spać

hehe, ale ja nie bede robic jakiejs drastycznej... po prostu zjem mało, może z 600 kcal :)

Gość kapka
a mi sie przyda 2 dni bez jedzenia... zwłaszcza ze swierzo po diecie jestem :o i ten kg wrócic moze ekspresowo :o

Gość kapka
idź na basen-wstydze się -poczytaj-bleeee -poprasuj, na pewno masz co-nie mam :) -posegreguj płyty-wszystko na kompie trzymam -zadzwoń i umów się z kumpelą-powyjezdzały -powyszywaj serwetki-nie umiem :o -idź na zakupy-nie mam pieniędzy -pobiegaj-no coś Ty.... :o -wyprowadź psa-pies wyjechał na wakacje -wydepiluj brwi-wydepilowałam -zrób wreszcie porządek w torebce!-mam porządek -idź spać-nie jestem spiąca

Gość kapka
hehe :P🖐️

Gość zyxt
tak, a czytanie to najgorsza z możliwych propozycji! Kto by czytał w dobie "kompa"? Analfabetyzm wtórny grozi nam już za kilka lat. Czy naprawdę nikogo z młodych nie ciekawi literatura, której w "kompie" nie znajdzie? Ta prawdziwa, dająca przeżycia, zmuszająca do myślenia, podpowiadająca, że życie może być piękne i... wcale nie nudne

Gość jajajajajjajj
podobno inteligentny człowiek nigdy się nie nudzi...........