Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kobiety przyjaciel

Proszę o radę, chciałbym dyskretnie pomóc kobiecie ale nie znam się na tym

Polecane posty

Gość kobiety przyjaciel

To teraz konkretnie, poznałem świetną kobietę i dobrze nam się rozmawia, jednak niczego nie chcę robić na siłę. Moja przyjaciółka jest z urody przeciętną kobietą ale nie o to chodzi , liczy się wnętrze , wiadomo że uroda przemija wcześniej lub później. Problem polega na tym, że moja przyjaciółka ma na twarzy ślady po trądziku , ślady po krostach i ma widoczne nowe i świeże krosty. Włosy ma długie i bardzo piękne , uśmiecha się dziewczyna przepięknie ale te krosty ma na twarzy. Doradzcie proszę , czy są jakieś maści , które powodują zanik tego trądziku , być może brakuje jakiejś witaminy u mojej przyjaciółki ? Chciałbym jakiś krem lub maść mojej przyjaciółce dyskretnie zaproponować i zasponsorować .

Gość monic 22
A nie pomyślałes ze możesz ja tym urazic???

Gość upupupupupup
chyba nie do konca chodzi o wnetrze co? myslisz ze ona z tym nie walczy? postaw sie w jej sytuacji, jak Ty bys sie czul gdybys dostal cos takiego? to jasne ze nie robi sie takich rzeczy, kazdy pomyslalby ze wszystko ok ale ten tradzik...

Gość Lolodupolisowa
jak ma skazy (blizny) to juz po ptakach, zadne smarowidlo nie pomoze

Jesli chcesz byc pomocny, a jednocześnie nie urazic kobiety to zafuduj jej wczasy w ośrodku odnowy biologicznej, gdzie przy okazji zajmą się jej cerą.

Gość nawet nie próbuj
Przecież takiej propozycji nie da się złożyć delikatnie. Tak czy siak ją urazisz.

Gość monic 22
Az tak bardzo Ci to przeszkadza???

promo-poczuje sie dotknieta tak czy inaczej secundo-sama pewnie walczy z tym na kazdy mozliwy sposob i jeszcze jedno-bardzo mozliwe ze to problem hormonalny,a jesli tak to wszystkie smarowidla swiata nie pomoga,a jedynie kuracja hormonalna (czyli pigulki mowiac jasniej) kazdy poza-hormonalny problem z cera jest w stajnie wyleczyc kosmetolog-dermatolog,trzeba poszukac i sie zglosic albo do gina ;)

Gość sylwek218
Nie jestem wprawdzie kosmetyczką ale od jakiegos czsu interesuje sie kosmetykami zwłaszcza naturalnymi. Ogladam w internecie rózne strony i fora im poświęcone. Mozna tam znależć bardzo ciekawe porady dziewczyn na rózne tematy także na twój czy raczej problem twojej dziewczyny. Ktoś wspominał tu o terapii hormonalnej to rzeczywiście pomaga sama jestem tego przykładem tabletki nowej generacji takie jak Yasmine czy Jeanine są naprawde bardzo pomocne w poprawie wygladu skóry czy włosów. Ale z różnych przyczyn nie kazdy może czy nawet chce ja stosowac. Proponuje inne rozwiązania a mianowicie glinki. Znane były juz w starozytnosci maja zastosowanie w kosmetyce do leczenia wszystkich rodzajów skóry i włosów. Mają właściwości dezynfekujące, absorbcyjne, gojące i odżywcze. Idealne do cey tłustej, łojotokowej, trądzik rózowaty, i inne choroby skórne. O cudownych skutkach stosowania glinek można przeczytac na wyżej już wspomnianych forach internetowych. są tam opinie dziewczyn które zmagały się z podobnym problemem i są zachwycone ich działaniem! ponizej przesyłam ci link strony o glinkach gdybyś był zainteresowany. Jeśli to cie zainteresuje to moge podac równiez linki do forum z opiniami. Mam nadzieje ze to cię zainteresuje Jeśli tak to pytaj dalej. Pozdrowienia PS mam nadzieje ze wykażesz się duuużą dyplomacją i rzeczywiście w sposób delikatny bedziesz próbował rozwiązać "problem" powodzenia! http://glinki.dla-ciebie.com/

o boże:o... Z jakiego miasta jesteś? Najlepiej będzie jak znajdziesz sobie przyjaciółke swojego pokroju,a tę zostawisz komuś innemu.... Heh straaszne to jest,ale to gówno rujnuje nawet życie prywatne:( To teraz już bardziej niż kiedykolwiek będę podchodzić do facetów z gładkimi buziami z dystansem.Tym bardziej do tego co się mi podoba:o Szkoda,że tak jest,ale możemy przeciez rozwinąc skrzydła w innych sferach życia:(

Kurcze czy Wy tak serio? To chyba jakiś żart? A jakie znaczenie ma ślad po trądziku kiedy ludzie się kochają? Czy jeśli dziewczyna ma slady po trądziku to jest jakiś problem? Niech ktoś powie ,że żartujecie,bo nastolatki pewnie w to uwierzą

Gość mam przyklad
do przyjaciel kobiety prosze napisz tylko z kad jest dziewczyna moze z okolic Poznania Jesli tak to napisz koniecznie dziewczyna moze pozbyc sie tradziku Pozatym te zmiany na twazrzy nie przeszkadzaja Te zmiany krepujace sa przedewszystkim dla dziewczyny Nie denerwuje sie ona z tego powodu ,ze tobie moze sie niepodobac Denerwuje ja przedewszystkim to ,ze ludzie gapia sie na ulicy i wszedzie gdzie sie ona poruszy Znam to z wlasnego podworka i bardzo jej wspolczuje jest jednak OSRODEK DERMATOLOGII, ktory sie tym zajmuje i leczy skutecznie Pozdrawiam Was oboje

Gość mam przyklad
Alanka -slady po tradziku i pojawiajacy sie nowy ,to niestety problem zapytam tylko ,czy bylo by Ci przyjemnie ,gdybys siedziala przy stole majac tradzik i kilka osob z Twojego powodu odchodzi , twierdzac, ze przy czyms takim jest obrzydzenie przelknac kes nawet pysznego indyka Pomysl o tych dziewczynach ktore dotknal ten problem Pozdrawiam Cie Ps Chlopak ma racje ,ze szuka i pyta chce pomoc i robi slusznie :)

Gość a skąd jesteś
z jakiego województwa?

Gość Sylwek218
Myśle że troche przesadzacie! Nie wydaje wam się że oceniacie go zbyt pochopnie.Przecież on nie zostawił dziewczyny bo ma trądzik tylko chce jej pomóc! Czy nie chciałybyście mieć obok siebie faceta który by się o was troszczył i chciał pomóc rozwiązać wasze problemy bo ja tak. Wyobraźcie sobie że któraś z was zapada na jakąś groźną czy nieznaną chorobe, czy niedobrze byłoby mieć koło siebie kogoś bliskiego kto w nawet tak niekonwencjonalny sposób szuka pomocy? Wiem że to " tylko" a może aż trądzik ale schemat jest ten sam! Ja osobiście mam nadzieje że powodem który nim kierował była właśnie Miłość! A po za tym jeśli ludzie są ze sobą naprawde blisko to nie ma między nimi tematów tabu. Tak trzymaj napewno znajdziesz tu pomoc i radę życzliwych osób!

Gość mashena
Mężczyzno! Liczy się wnętrze! Jeśli naprawdę czujesz do niej coś wartościowego, to te krosty się nie liczą. Ja kocham szczerze, i gdyby mój kochany nie miał zęba z przodu, kochałabym go tak samo, albo nawet i mocniej, Biedaczek by był z niego. Pozdrawiam wszystkich, którzy kochają prawdziwie!

Gość ja też pozdrawiam
wszystkich co kochają prawdziwie, bezwzględu na różne defekty urody...

heh...,a czy to jest w ogóle miłość,bo z tego co pisze to jest przyjaźń. Ja np.nie chciałabym być z kimś,kto nawet nie wyobraża sobie \"rozmiaru\"tego problemu,a pisze z prośba o zaproponowanie jakiejś maści,czy czegoś w tym rodzaju..:o Przecież dziewczyna na pewno o siebie dba i juz nie raz próbowała coś z tym zrobić.Zapewne potrafi wymienić nazwy wiekszości preparatów antytrądzikowych,może nawet i antybiotyków. Poza tym ten problem zapewne juz dosyć mocno zniszczył jej poczucie własnej wartości i spowodował jakieś(jak nie ogromne!)szkody na psychice. Jeśli ona się w tę przyjaźń,czy tam związek,czy coś w tym stylu zaangażowała to serdecznie jej współczuję:( Do tego słowa,że jest przeciętną dziewczyną:o i,że liczy się wnętrze.Ja bym tam wolała osobie na której mi zalezy się podobać,mimo wszystko... Dlatego apeluje do Pana,który jest autorem tego topiku,żeby lepiej zostawił te kobiete w spokoju i znalazł sobie przyjaciółke z gładką buzią:)

Gość narka
Jeśli ma cierpliwość to zlikwiduje.Troche czasu nie dużo pieniędzy.Fitoregulator z arniki 19,50zł.Powiedzmy że zużyje 4 opakowania to jest ok 5 mies. Bużka jak u Józka. A cha fitoregulator można kupić na www.atw.warszawa.plNaprawde warto.

Gość no kobitki do dzieła.
nie no załamałes mnie ja tez mam tradzik i bliznyi wq czym choklera jasne to przeszkadza!!!!! lecze ise trace na leki okolo 150 zl miesiecznie i wkurzylabym sie straszliwie gdybym od chlopaka lub kumpla dostala masc na pryszcze załamujecie mnie juz kompletnie ;(

Gość __Hmmmmmmmmmmmmmmm_
Luni pomysl jest niezly - osobiscie nie obrazilabym sie dostajac prezent z jakiejs okazji , w postacji kilku dni w jakims ośrodku odnowy biologicznej. Gdyby jeszcze byl wreczony z tekstem typu "wiesz jako facet nie bardzo wiem jakie prezenty kobiety lubia...."

Gość DO NA PRZYKŁAD
co to za ośrodek, ja jestem z Poznania i od 10 lat próbuje sie wyleczyć i nie mogę. MNoże dasz na miar> Mam straszny tradzik;( próbowalam chyba wsyztskiego

Gość alutek333
Polecam maseczke firmy Tołpa- Huminea Strefa T -Maska Korygująca można kupić ją w aptekach lub w punktach podanych na www.torf.pl Ponizej stronka na której mozna poczytać o specyfiku wraz z opiniami stosujących ją dziewczyn. Pozdrawiam http://torebka.kafeteria.pl/katalog.php?mode=view&id=2476

_Hmmmmmmmm.... -> Ja również nie pogardziłabym takim prezentem :). Wydaje mi się, że tylko w ten sposób można uniknąc sprawienia przykrości dziewczynie. Ja nie byłabym zachwycona gdybym dostała od faceta jakis specyfik antytrądzikowy lub antybliznowy - wiadomo, że każdy ma lustro i jeśli ma takowe problemy to całą szafkę podobnych specyfików.