Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość iiirenka

Żałuję że nie wzięłam ślubu

Polecane posty

Gość iiirenka

Mieszkałam z chłopakiem 6 lat, ślub odkładaliśmy z roku na rok, twierdził że nie jest gotowy. Teraz roztanie, bez słowa wywalił wszystkie moję rzeczy przed drzwi. przecież składałam się i na lodówkaę i na regał a zostałam z niczym.

Gość pewnie że tak
Lusesita i nie gadaj tu bzdur że nie, chyba Cię mąż nie puscił z torbami?

Gość iiirenka
zmieniłby bardzo wiele

Gość Też nie zamierzam się żenić

Gość bardzo to dziwne
Wykurzył Cię z domu razem z komputerem??

Gość iiirenka
np podzial majatku musielibysmy robic.

Gość będzie się smażył w ogniu piek
Dziewczyno Bogu dziękuj, ze nie wzięłaś z tym cwelem ślubu. Teraz i tak by się z Tobą rozstał, a Ty byłabyś związana z nim przysięgą.

Gość kompostownik
luseita, jakie pol lodowki, co ty bredzisz? moglby nawet na nia aliemnty placic

Gość pewnie że tak
Lusesita może byłaś winna i tak orzekł sąd;)

Gość iiirenka
w koncu chyba potrafie Go zrozumiec. przeciez on nie kazal mi placic za uzywanie jego penisa do mych uciech i rozkoszy. wiec ta lodowka i meble i inne niech beda zadoscuczunieniem za lata rozkoszy , za ktore nic nie placilam a on sily swe tracil by bylo mi dobrze.

Gość pewnie że tak
wciska wam kit:D jak kto ma pojęcie o podziale majątku to nie łyknie, chociaż nie powiem, zdarzają tez osobniki mocno honorowe

Gość kompostownik
no irenka w koncu madrze mowisz, jednak madra jestes.

Gość nie podszywajcie sie
jednak to zle że się nie hajtnęłaś , wszystko co kupiliście przez te lata byłoby wspolne i auto i garaż i dvd, moze mieszkanie

no to lusi go nie kochałaś tylko wykorzystywałaś seksualnie, jak można przestac kochać po zdradzie to wiem, co to za chora miłość?:D:D:D

czyli kochałaś go za to ze Cię nie zdradzał, a gdy Cię zdradził nie mogłaś nawet patrzeć, gdzie tu miłosć, bujać to my ale nie nas:D

wszyscy meżczyźni zdradzają nie wiesz o tym? nie spotkałam zadnego niezdradzającego, kilku dobrze się maskujacych tak, dla nich to seks, niestety ale tak jest, jełsi jest miłość to ona BĘDZIE, jesli się kończy to jej NIGDY NIE BYŁO.

Gość noob
no ale podobno zmieniły sie przepisy co do wspólnoty majątkowej par zyjących w konkubinacie, nie ? Słyszłąm, ze to bez znaczenia czy ślub był czy nie, cos ci sie nalezy. Poszukaj lepiej na jakichs forumach prawnych.

SPOKO IRENKA WSZYSCY TO WIDZĄ

Gość u mnie była wina męża
sam się wyniósł, nie zabrał nic oprócz ubrań i płyt , rozwód bez podziału majatku, zostawił nam wszystko...

Gość ziutek zdzisiek mnietek
a po co Facetowi brac slub? teraz piekne i wciaz mlode kobiety sa w agencji takze z seksem nie ma problemu a i taniej to wychodzi jak utrzymywac zone , ktora wciaz ma zadania a przy seksie kweka i laske robi. a i po domku swobodnie sobie mozna chodzic i piwko wypic a i kobitke jaka dla rozrywki sprowadzic na dzien dwa. a zona tylko chodzi po mieszkaniu pierdzi , smierdzi i narzeka. wszedzie te jej majtki , szminki. az sie rzygac chce. a i jak kryzys przyjdzie to samemu lepiej niz z bron Boze z kobieta , ktora tylko doluje.

Gość do ziutek zdzisiek mnietek
a masz ty ojca baranie jeden?????????????? czy twoja mamunia tak z doskoku cie zrobila z przypadkowym gosciem???????????

a juz czaję!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! twoja mamunia to pani z agencji, a tatunio to taki klient jak Ty??????????????

a czy ja mowilem o tym ze chce miec dzieci. a moja mama byla jeszcze z pokolenia ludzi tak przez klorowe witryny nie rospasana i nie tak prozna jak obecnie ludzie , ktorzy tylko zadaja nie dajac w zamian niczego. ja tam dzieci posiadanie jak sie ma kase tylko przeszkoda w rozrywkowym zyciu. to dobre dla brzydkich golasow , ktorzy przeciez musza czyms to nadrobic wiec sobie niby piekny kit dorabiaja.

najwyraźniej masz 17 lat albo niskie IQ skoro nie zrozumiales aluzji matolku jeden:-O

Gość do zdziska
ja nie jestem rozpasana, czekam i czekam na takiego co mnie doceni, ktoremu NIE bede marudzic a ktory doceni moje szminki jak gdzies sie odstrzele gdy RAZEM wyjdziemy potanczyc czy do kina teatru..albo gdziekolwiek, gdzie pani z agencji nie wyglada najlepiej - bo i porozmawiac z nia nie ma o czym... tak, ze ja jestm staroswiecka, a takiego staroswieckiego spotkac nie moge... jak to jest?

widzisz prawda o tobie golasie i tluku boli. dlatego aluzje niby slesz. a mnie chodzi o to bo to i prawda , ze moja Sz. Mama to byla Kobieta a nie jak teraz czlekoksztaltne ludki z dziura , ktora wiele wytrzymala trudnosci i kochala mojego Oca mimo , ze idealem nie byl. dzieki temu jestem wyksztalcony pozbawiony brakow emocjonalnych spowodowanych kurestwem dzisiejszych " mam" . ktore to z byle powodu skazuja wlasne Dziecko , ktore podobno kochaja [ najgorecej podczas sprawy alimentacyjnej] na niepelna rodzina. bo piczne myslenie zwycieza. dlatego zawdzieczam swojej Mamie to , ze bylem wychowywany w pelnej i zgodnej rodzinie i teraz mnie stac na wolny i swiadomy wybor a nie na toksyczne reakcje niespelnionego emojonalnie Czlowieka , ktore krzywdza w perspektywie innych. i nie dam sie nabrac na te schematy i pseudo uczucia.

dodam tylko ze zycie w pelnej rodzinie nie ustrzeglo mnie to od fascynacji rozowymi kroliczkami- robie je na drutach aby moc pozniej dyskutowac z nimi na tematy spolczeczno-ekonomiczne.

a jednak nic nie rozumiesz...

Gość Prawdziwy mężczyzna powinien
z domu się wyprowadzić sam a nie wyrzucać kobietę.