Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość IWONKA212

czy na początku ciąży tez Was tak bolał brzuch jak podczas okresu???

Polecane posty

Gość IWONKA212

bo mi to strasznie dokucza:/ jeszcze duzo mam do okresu a tak mnie boli :/ podejrzewam u siebie ciaze dlatego pytam

Mnie bardzo bolał tak do 4 miesiąca ale gin powiedziała zę to normalne więc się troszke uspokoiłam

mnie bolal prawie cala ciaze,lekarz uspokojil mnie i powidzial ze to normalne bo macica sie rozciaga i dlatego odczuwalam bol brzucha jak przy miesiaczce,przepisal mi nospe ta naajslabsza i bralam codziennie po tabletce

a mnie nie bolał ani w pierwszej ciąży,ani teraz,ale czytałam ze to norma,kazdy jest inny;)

też mnie bolał na samym początku i myślałam ze to na okres ale na szczęście to była ciąża

ja też tak miałam :) cały czas byłam pewna że to na okres, az się czasem zwijałam z bólu, nawet sobie tampony kupiłam (2 opakowania!) w dzień spodziewanej miesiączki, a tu nie okres tylko dzidzia :D ❤️ Aha, a 2 czy 3 dni przed okresem miałam takie delikatne brązowe plamienie i to było chyba to implantacyjne - to było jakieś 10dni po zapłodnieniu :)

Gość IWONKA212
mhmm i co tu o tym myslec?ja jeszce powinnam miec kolo 10 dniu do okresu a nigdy mnie tak wczesnie juz nie bolal a te bole sa naprawde ostre tzn nei az tak ale takie jakie zawsze mialam podczas okresu ,zaznaczam ze od ewentualnego zaplodnienia minął tydz wiec czy to mozliwe ze juz sie pojawily takie bole?

jesli do okresu masz 10 dni to od zapłodnienia minęło najwyzej 4 dni,bo faza po owulacji jest ZAWSZE constans czyli 14 dni

Gość IWONKA212
nie strasz mnie prosze, jeszcze tak bardzo nie boli tzn tak normalnie jak przed okresem,ale do okresu jeszcze tyle dni ze nie powienien tak bolec,chce juz zrobic tescik!

Gość IWONKA212
kasiu c jak to ?wytlumacz mi prosze o co chodzi bo nie rozumiem jak to 4 dni od zaplodnienia a 14 od okresu

nie mam zamiaru Cie straszyc,ale to troche wczesnie o tej porze na ból,z testem poczekaj jeszcze z 6 dni i ...zycze dwóch kresek;)

Gość IWONKA212
Kasiu moze ja ci to wytlumacze tak : :) 6 czerwca wzielam ostatnią tabletke antykoncepcyjną, 10 czerwca mialam okres a 23 czerwca czyli tak mi sie wydaje ze w dni plodne (jesli owulacja tak szybko powróciła) kochalam sie i pekla nam prezerwatywa wiec mysle ze jest duze prawdopodobienstwo wiec...? :)

Gość IWONKA212
halo kasiu???

Gość gość
0IfbzV8PexEb3Z8fjKGrJJkv