Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość załamanaipijana

i na co to było ? -

Polecane posty

Gość załamanaipijana

zerwał ze mna facet,kochałam go jak szalona,bylismy ze soba 3 lata,sensu zycie juz nie widze,nie wiem o co chodzi w miłosci,siedze i rycze,jutro mam egzamin ale sie nie naucze.. powód? ---> powiedział ze byci z kims go przerasta :-( ja chce umrzec!!!

Gość neciarka
nieporozumienie to było....a facet tchórz

Gość anii
spokojnie, będzie dobrze. może on tego do końca nie przemyślał.

Gość faceci to dupki

Gość chlapnij sobie jeszcze jednego
i pomyśl tak: -jakie to szczęście, że nie mieliśmy trójki dzieci, bo gdyby olał całą rodzinę byłoby mi o wiele trudniej - jak fajnie że nie brałam z nim ślubu, bo musielibyśmy prać brudy przed sądem - a właściwie to całkiem miły jest np. tem mój sąsiad :-))

Gość anii
wiesz nawet jak się jest 3 lata, a nie ma otwartych deleracji, że będzie np. ślub, to chyba choć trochę trzeba liczyć się z tym, że może odejść z dnia na dzień, no ale jesli to był bardzo poważny związek i mocne uczucie, to odejście z takiego powodu, że się nie umnie z kimś być, jest bardzo dziwne i niepokojące.

Gość załamanaipijana
chyba sie upiłam... cholera,teraz mam go przed soba na gg i chce sie odezwac ale bede twarda :)

skoro powiedział ci to po 3 latach związku i do tej pory było miedzy wami ok to może znaczyc ze facet po prostu boi sie wiekszego zaangazowania czyli małżenstwa? wypłacz się poczujesz się troche lepiej