Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mallllgo

swedzienie w pochwie

Polecane posty

Gość mallllgo

bardzo swedzi mnie pochwa, mam obfitrze upławyale w pochwie sa nadal białe tylko na bieliznie zostawiaja nieprzyjemna gruba warstwe? co robic ? isc do gina? pomóżcie

Gość hedzat
może to być grzybica,albo co innego,lepiej idz do lekarza,ja miałam zaburzoną flore bakteryjną pochwy i lekarz przepisał mi nystatyne i pomogło

Gość mallllgo
wybieram sie do lekarza we wtorek ale sie strasznie boje ze moge byc na cos chora. 2 miesiace temu tez miałam takie objawy ale mi przeszlo po 3 dniach i nie zwracałam na to uwagi ale teraz dolegliwosc wrociła a ja za tydzien wyjezdzam na wakacje i boje sie ze to moze sie powtorzyc!! czy to moze byc grzybica? i czy po lekach mi to szybko przejdzie?

Gość Pytanie na miejscu
Czy oczekujesz, ze ktos postawi tu diagnoze via net? Tylko lekarz powie co Tobie dolega.

Gość miałam takie same objawy ...
... i poszłam do gina i sie okazało ze mam grzybice pochwy i nadzerke :/ teraz jestem w trakcie leczenia ... :) idz do lekarza i niczego sie nie obawiaj :) pozdrawiam

Gość mallllgo
a mogłabys mi napisac z czego sie robi nadzerka ?zazywasz tylko lekarstwa czy cos jeszcze/ i jak długo trwa twoje leczenie

Gość moniulaaaaa
moje leczenie trwa juz długo. Moj chlopak ze wzgledu na grzycice i na to ze wspołzyjemy bez zabezpieczenia (biore tabletki) tez musial sie leczyc. Dostalismy te same tabletki do połkniecia i dodotkowo masc dla niego i dla mnie tabletki dopochwowe. Potem mialam badanie cytologicze i czekalam 2-3 tyg na wynik i okazało sie ze mam dobry wynik. dostalam kolejne tabletki dopochwowe na nadzerke i ginekolog powiedziala ze po nich mam przyjsc na wizyte i zobaczymy co dalej... a nadzereke ma wiekszosc kobiet ...