Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość aglo7

Jak wrzucić na luz?

Polecane posty

Gość aglo7

Wszystkim wiadomo jakie klimaty mogą panować w pracy w dużych korporacjach; wszechobecne wazeliniarstwo, konformizm, brak życzliwości, kolesiostwo itp. Trudno się pracuje w takiej atmosferze, a jeszcze trudniej funkcjonuje w codziennych kontaktach koleżeńskich. Moi drodzy, skoro tak jest, i pewnie nikt i nic nie zmieni takiego układu poradźcie: Jak wrzucić na luz? Jak nie zauważać układów, złośliwego obgadywania kolegów, nadętych współpracowników? Jak zachować równowagę i spokój psychiczny? Jak się w tym wszystkim poruszać, żeby nie zwariować i nie ulec „tłumowi”?

Gość to proste zeby wrzucic na luz
trzeba poruszac dzwignia biegow tak zeby sie ustawila na srodku i "bujała" na prawo i lewo.

Gość Cahpirinia
"Bujac" na prawo i lewo???? Przeciez, to jest wlasnie wazeliniarstwo!! Przede wszysktim byc soba, to jest podstawa....aha, i pracowac tak, zeby nikt nic nie mogl mi zarzucic.....

Gość wypowiadanie
się na kafe ni ci wtym nie pomoże poprostu skuś sę wieczorkiem na małego browarka i zapomnij o pracy a przynajmniej w piątek należy się odprężyć odstresować i podarować zamartwianie się o tym co będzie w poniedziałek

Gość aglo7
mam automat :D

Gość Ołówek i linijka
mi pomaga wieczorne bolcowanie sie wibratorem. doskonale lagodzi stres.