Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mamabobasa

jaki wózek?????

Polecane posty

Gość mamabobasa

Witam, mam pytanie do użytkowniczek wózków. Jaki wózek jest lepszy peg perego atlantico czy abc design tech rider s. Nie chodzi mi o cenę lecz o to jak się sprawują w użytkowaniu. Oba mi się podobają, ale potrzebna mi opinia użytkownika. Miałam graco quatro, kupiony nowiutki w sklepie, dokładnie rok temu. Wózeczek super, dziecko zadowolone ja też ale po roku użytkowania odpadło kółko przednie - oddałam wózek na gwarancję i po dwóch tygodniach wrócił sprawny, a po kolejnych dwóch tygodniach odpadło kolejne kółko przednie. Teraz wózek znów w serwisie, a ja mam go serdecznie dosyć. W sklepie pani sypnęła się, że takie rzeczy się w graco zdarzają, choć gdy wózek kupowałam to zapewniano mnie, że model jest nie do zdarcia. Tak więc postanowiłam kupić inny wózek i proszę o uwagi użytkowników. Peg perego atlantico czy abc tech rider??

pierwsze słyszę o takich wózkach więc nie pomogę mój synek jeździ wózkiem ketox na paskach i jest super

Gość mamabobasa
Iza_f to prawda, że wózek na paskach jest super miałam taki głęboki i byłam nim zachwycona, szkoda, że nic nie wiesz o wózkach o które mi chodzi, ale może ktoś jeszcze mi coś podpowie :) dziękuję, że odpowiedziałaś 🌼

Gość 22mnkj
rider to mutsy urban rider:)