Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 swimmer

Kobiety prosze o opinie..

Polecane posty

Go艣膰 swimmer
oczywi艣cie piszcie dalej jeszcze jak by艣cie linki wklei艂y ze zdj臋ciami to ju偶 wogole by bylo super...

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
proste nogi, o co trudno, to jeszcze przebolej臋 , bo to raczej domena kobiet. Powy偶ej 180cm, inaczej nie mo偶e by膰. Fa艂dy brzuszne sa nie do przyj臋cia dla mnie. Broda i w膮sy tak samo, po co pi臋kno ukrywa膰 pod zarostem 艢wiezy oddech, czyste w艂osy, musz膮 by膰 koniecznie, 偶eby mo偶na je by艂o troche potarmosi膰 (niekiedy) Odpowiedni ubior te偶 jest istotny, mia艂o byc o fizyczno艣ci , ale o przymiotach duchowych jak tu nie wspomnie膰 Jeszcze kilka cech fizycznych mo偶na wypisa膰...............

Udost臋pnij ten post

napewno nie zwrocilabym uwagi na faceta,ktory ma mi臋sie艅 piwny,ktory skacze przy kazdym kroku,to jest okropne.W艂asnie twarz zawsze ogolona i bez pryszczy.Obowi膮zkowo 2 razy dziennie prysznic,nie ma nic gorszego niz facet brudas!!!!!dodatkowo dobre,niezamocne perfumy,ktorych wo艅 unosi sie w powietrzu

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 swimmer
wiesz mam w艂a艣nie tak膮 ow艂osion膮 klatke i depiluje.... dla mnie to wygl膮da nieestetycznie, taka zaro艣ni臋ta, natomiast gole s臋 co dwa trzy dni bo mam bardzo wra偶liw膮 sk贸re na twarzy i potem mam podra偶nienia kt贸re wygl膮daj膮 tragicznie wole ju偶 ten 2 dnioy zarost

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 nutt
amantko! poprostu czytasz w moich myslach! a miesien piwny jest absolutnie nie do przyjecia

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 nutt
swimmer! ja to cie podziwiam! depilacja jest nudna, zmudna i konca nie widac nawet u kobiet. osobiscie wole u mezczyzn gladka klate a moj mezczyzna taka wlasnie ma. nie do przyjecia to jest futerko na plecach ale mojej kolezanki chlopak tak ma i dobrze im tak.... rzecz gustu jak widac

Udost臋pnij ten post

Z opalenizn膮 bez przesady, to kobieta poprawia urod臋, a m臋偶czyzna..... ja wol臋 osobi艣cie naturalnych , bez dodatkowych upi臋ksze艅, typu solarium itp. Takich co maj膮 wszystko na miejscu, gdzie trzeba.... ;-)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 nutt
zle wyglada noszenie skarpetek do sandalow a niektorzy faceci to z domu bez nich nie wyjda

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 nutt
troszke prywatnie - swimmer moge spytac ile ty masz lat?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 fuieyhi
Dupeeeee!!!!!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 nutt
zbyt duza ilosc tatuazy - jeden na ramieniu np OK, ale tak jak niektorzy maja wytauowane cale rece, torzy czy lydki to przesada i brak estetyki

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 nutt
sorki mialo byc torsy

Udost臋pnij ten post