Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pasażer środków komunikacji

Czy w taki upał chodzicie bez majteczk?

Polecane posty

Gość zrzucam wszystko
to bardzo zachęcające :D ale masz rację że w szkole lepiej nie przesadzać :D (zwłaszcza gdy może być plama...)

w gaciach to ja chodze ale w zime a w lato to bokserki lub bez bokserek:-P wole nalewke babuni

ja mam raczki tutaj:-P o alkoholach rozmawiamy, nie mozna sorry moje hauscomando mnie do porzadku przywoluje:D

Pewnie, trzeba wiedzieć co wypada a co nie szczególnie jak się pracuje w takim zawodzie ..... ale teraz są wakacje i mogę zapomnieć o istnieniu bielizny aż do września ...... bosko!

tak wpadlem na pomysl wspolnego wipicia butelki ginorossi :D

Gość no to masz dwa miesiące
wolności......dobrze je wykorzystaj ! :) czy na plaży też czasem zapominasz o istnieniu bielizny?

spokojnie :D:D :classic_cool: ja tez bede miala ślub - na koncu lipca :D:D nawet podwojny bedzie bo wybranek ksenofaryny i moj w jednym zespole grają :D:D Zapraszam Was :P

Prawie .... opalam się zawsze topless zostawiam sobie tylko skromniutkie figi a w sierpniu jadę do Gdańska i zamierzam odwiedzić plażę dla nudystów .... marzę o tym ..... tylko, żeby jakiś uczeń się nie napatoczył ..... ale by była jazda!

Gość masz rację
równomierna opalenizna bez żadnych białości to jest to...jest na co popatrzeć :D (szczęśliwy kto to ogląda :P) ewentualnie w jakiś "bezpiecznych" okolicznościach możesz też zrzucać figi :D życzę świetnej pogody w sierpniu ! i żeby się nie napatoczył jakiś uczeń z aparatem :P

Gość mówisz że to w Gdańsku
w sierpniu? :D po czym Cię poznać? :D

Dzięki! Też nienawidzę białych śladów od kostiumu .... piszesz szczęśliwy ten kto ogląda .. niestety ... mój mąż ma takie widoki codziennie i jakoś go to nie rajcuje ... nawet na wakacje jadę sama, bo on woli zostać w pracy ..... smutne, co?

Gość ojej aż trudno uwierzyć
:( że go to nie kręci...widocznie co za dużo to niezdrowo...zrób małą przerwę (w nienoszeniu bielizny)...niech uświadomi sobie co traci :P (a z samotnych wakacji też możesz zrobić użytek :D) co do olejku - z rozkoszą :P

juken - my już kiedyś sobie porozmawialiśmy ..... zdałeś ten egzamin? Mój mąż po prostu ma słabe libido i to nas różni .... próbowałam wielu sposobów i marne były efekty ..... on po prostu ma inne zainteresowania ... niestety .... A co do samotnego urlopu ..... zamierzam go dobrze wykorzystać ..... jadę z koleżankami i będziemy ostro szaleć ....

Gość a to szkoda
...inne rzeczy też są ważne, ale Ty i Twoje potrzeby też się powinny liczyć..a swoją drogą to nietypowe u faceta....:( w takim razie trzymam kciuki za Ciebie i koleżanki (też się opalają topless?? razem możecie mieć dużą siłę rażenia :D)

No niestety trafił mi się wybrakowany egzemplarz ..... kto wie, może kiedyś wymienię go na lepszy model? :-)))))) Wszystkie będziemy opalać się toples, więc myślę, że nie będzie problemu ze znalezieniem chętnego do posmarowania plecków.... No i w te wakacje zamierzam zadbać o własne potrzeby ... cokolwiek to znaczy ...

Gość może jakoś Ci się uda
go...naprawić :D (molestowanie wchodzi w grę???) co do smarowania, może być nawet nadmiar chętnych :P smarować trzeba powoli i dokładnie :P ile was będzie? ;)

Próbowałam naprawdę wszystkiego i ten model nie rokuje nadziei, chociaż odkąd postraszyłam go rozwodem bardzo się stara .... niestety wiem, że za jakiś czas wszystko wróci \"do normy\" ... Będziemy w trzy, więc nie dasz rady ...... :-)

Gość smutna sprawa
:( sugerujesz, że ręce mi się za bardzo zmęczą od powolnego i dokładnego smarowania? :D no tak...przód...tył.....czy jesteś wysoka? (posmarowanie wysokiej kobiety zajmuje więcej czasu...) :D ?

Ja jestem drobniutka 156cm, ale mam też koleżanki..... będą zazdrosne jeśli poświęcisz im mniej uwagi niż mnie, tym bardziej, że sam pisałeś.... trzeba smarować dokładnie! :-) A Ty mieszkasz w pobliżu?

Gość stary pisior
A ja biegam po placu zabawbez gaci..i dzieci uciekaja!hehehehehe nawalone macie w glowach.Idzcie sobie za gacie wsypcie kostki lodu

Gość no to mogę poświęcić tyle samo
uwagi wam trzem :D tylko w jakiej kolejności :P? (oczywiście Ty pierwsza, tylko czy koleżanki się doczekają :D) choć 3 kobiety naraz mogą być wymagające :P blisko nie mieszkam :(, ale czego się nie robi dla 3 kobiet topless :P P.S. małe jest piękne :)

Gość matko jak Wy pierdolicie
:o

do stary pisior - nie dziwi mnie pisiorze, że dzieci uciekają na twój widok z krzykiem, w końcu dzieci boją się dżdżownic..... a z taką glistą jak ty masz, wybierz się lepiej na ryby, tylko one nie będą zawiedzione twoim nikłym rozmiarem :-)