Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

hakimka

od jutra mamy prawdziwe wakacje- jakie postanowienia na te dwa miesiące?

Polecane posty

... ja zamierzam codziennie biegać (jeśli tylko padać nie będzie), bardziej zadbać o cerę (więcej uwagi poświęcać jej pielęgowaniu), włożyć wszelkie starania, żeby moje paznokcie odzyskały piękny wygląd (w ciągu roku nie było za wiele czasu na dopieszczanie ich odżywkami i okładami), więcej spacerować, przyłożyć się do pisania zaplanowanej książki, no i wreszcie zacząć wierzyć w siebie i swoje możliwości, bo tego często mi brakuje na co dzień, pozdrowionka ! a jak z Waszymi planami na wakacje ?

Gość myszka od komputera
masz fajne plany i podobne do moich:P ja chce sie porzadnie wyszalec, moze znalezc chłopaka:P chce kupic sobie fajne rzeczy, chce wydorośleć i spoważniec, chce odpocząć

o spoważnieć też by mi się przydało :D ale czy musimy już w czasie tych wakacji? :>

Gość mnie zawsze drażniły
te wszystkie postanowienia. Dużo przy tym gadania, dużo postanowień dotyczących nieraz totalnych pierdół, a rzeczywistość to inna bajka. To kurna nie sylwester. Zresztą nie wiem co za debil to wymyślił.

Gość klapeczek
mnie zawze draznily - nie wierzysz w lepsze jutro, i kiedys sie na tym przejedziesz

Gość dokladnie

Gość mam 16 lat...
a ja z Tobą... trzeba się jakoś w nowej szkole prezentować :D zaraz napiszę swój plan... :)

Gość mam 16 lat...
1. dłonie i stopy 2. cera 3. figura ot, w skrócie...

ej, a jak ktoś nie ma planów to do widzenia i nie pieprzyć nam tutaj :P

Gość mam 17 lat i sie zaprezentował
Jak chcecie schudnąć to spadać od kompa i nudnej kafeterii

Gość mam 16 lat...
oj, już mędzą... od niedzieli wyjeżdżam i dostępu do kompa nie będę miała :/ ale postaram się w miarę regularniue pisać o postępach. chciałabym przede wszystkim zadbać o pazurki - biedne są :P

Gość Ziółkooo
Moje wakacyjne postanowienia: 1) zapuscić pazurki, aby wszystkie były równej długości :) 2) zadbać o ciało ,ujędrnić je :P 3) szczególną opieką otoczyć skórę twarzy ..jak mi się jeszcze coś przypomni to dpiszę :) Pozdrowionka dla Was dziewczyny i załozycielki topicu :)