Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pocozyc

pocozyc

Polecane posty

co dotego to mam odmienne zdanie wcale nie było łatwo, a pozatym uważasz że kolesie mają słabszą psychike niż dziewczyny? nie wydaje mi się.

Gość kkkjjj
A niby czemu dziewczynie łatwiej ? :) Bluźnisz facet ;) pocozyc - na poczatek wydmuchaj nos i przetrzyj oczy . A żyć musisz chocby po to żeby nastepnie klawiature z łez oczyścić :)

Gość Lady M.
Jak nie masz po co żyć... to żyj na złość innym ;) i tak poważniej to głowa do góry,ponieważ nigdy nie jest tak źle żeby nie mogło być gorzej ;) Pozdrawiam

Gość do pocozyc
facet prędzej znajdzie pracę i finansowo stanie na nogi co się dziejez Twoją mamą? tatus nie zyje a ona się znęca nad Tobą tak jak ojciec nad nią się znęcał?...czy co?

to nie uważasz że trzeba zmienić te statystyki? jeśli można zapytać to dlaczego masz takiego maksymalnego doła?

Gość kkkjjj
chce sie zabić , bo facet ma to gdzieś ,ze zostawia wsio dookoła , a kobieta jak ma serdecznie dosyć , to jeszcze zakupy musi zrobic ,zeby przez nia nikt z głodu nie umarł :P

Gość do pocozyc
juz mnie to wkurzaq maksymalnie wiec cos Ci napiszę - mam kolegę, ktory wlasnie w wieku 23 lat ozenil się, bo "chcial miec przy sobie kobietę" i funkcjonuje - zalatwil jej pracę, nianię, oddzielny samochód maja 2 dzieci

no to szukaj tej pracy aż do skutku , ale jak pojedziesz na rozmowe kwalifikacyjną z takim nastawieniem to nigdy pracy nie dostaniesz! z uśmiechem na ustach i wtedy wszystko musi się udać.chłopie troche optymizmu :D

Gość kkkjjj
Tos sobie powód do zabicia znalazł ... hohohoho Spoczałes na laurach , opetany jedna myslą ja biedny , oj ja biedny , zabije się a co :classic_cool:

no nie z matematykiem gadam ;/ a co chciałbyś robić, gdzie pracować? zmień przynajmniej milej będzie na niego patrzeć jak tobie to nic nie pomoże to może innych podniesie na duchu;D

ale zmień, co ci szkodzi, a napewno nie zaszkodzi

Gość kkkjjj
No i dobrze ,ze wiesz :) Ja tam nie mam zamiaru się zabijać , a nie wiem .... :( Wiec wynik wychodzi 1:1

gadać gadałam ale nigdynic z tego ni rozumiałam ja z matymytyki i tym podobnych to jestem największy głąb na świecie, ajutro egzamin z ekonomii ;(

Gość squaw77
czyli wolisz pracować z liczbami, tak? i z informacją? podobno dobrzy matematycy sa swietnymi programistami, tylko programowac to najpierw trzeba się nauczyć

Gość kkkjjj
Strzel sobie nick - udzielam korepetycji :classic_cool: tez ładny :classic_cool:

no niegadaj że humorek ci się nie porawił? po rozmowie ze mną tak nie może być! zmieniaj i na nic nie czekaj bo ja chce jeszcze to zobaczyć a zaraz musze uciekać

Z programowania na studiach zawsze miałem 5. Profesorowie uważali mnie za świetnego programistę i polecali mi, abym zatrudnił się w jakiejś firmie programistycznej, ale nie wierzę, że potrafiłbym programować na tak wysokim poziomie.