Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość stronggirl

GŁUPIA TRAWKA

Polecane posty

Gość jsdkakaj
dokładnie u moejgo faceta w towarzystwie dużo ludzi uważa że to też jest ok a są to ludzi w wieku 30 lat

Gość stronggirl
mam tą samą sytuację :(

Gość jsdkakaj
oczy zachowanie ja po tym poznaję jeszcze mi się nie zdarzyło pomylic

Gość stronggirl
jakie sa te oczy? i jak się zachowuje..? moj zachowuje sie w sumie normalnie dlatego mi to nie pasuje.. rozmowa z przyjaciolka zaczela sie od tego ze nie mial ochoty na seks- a to u niego nie jest normalne.. czy brak ochoty tez moze byc objawem?

Gość jsdkakaj
kurcze ja nie wiem czy go nie zostawię jednak jak można budować z kimś takim przyszłość i ciągle się denerwować jak gdzieś wyjdzie do tego mam jeszcze ojca alkoholika i wiem co to znaczy życ z kimś kto ma pociag do używek

Gość stronggirl
mam to samo :( dlatego tak tego nie cierpie.. z naszego towarzystwa nikt mnie nie rozumie i kazfdy twierdzi ze przesadzam i ze ma ze mna przerabane .. ale ja sie po prostu boje.. i tez czasem mysle o zerwaniu ale bardzo go kocham ..

Gość jsdkakaj
mój ma mgliste spojrzenie i czerwone oczy zachowanie ogólnie głupawka zachowanie dzieciaka zresztą mój facet nie umie kłamać także od razu wiem jak ucieka wzrokiem to coś nie tam no i ten smród według mnie trawa śmierdzi i ja ją czuję

Gość jsdkakaj
ja praktycznie zerwałam kontakty z jego znajmomymi też mnie uważali za mało wyluzowaną bo tam i faceci i często dziewczyny palą

Gość stronggirl
właśnie miał czerwone oczy :( i to mnie zastanawialo.. ale opuchniete nie byly wiec nie wiedzialam co mam myslec ...

Gość jsdkakaj
nie wiem czy brak ochoty na seks jest objawem ja słyszłąam, że po marihuanie są bardzo wyczulone zmysły wiec seks jest fajny ale nie wiem jak jest naprawde

Gość stronggirl
skąd ja to znam.. w naszym towarzystwie tez wszyscy pala.. i to generalnie wyglada tak ze gdziekolwiek sie nie spotkamy zawsze jest lufa i jaranie co pol godziny.. a ja nie moge na to patrzec....

Gość jsdkakaj
nie opuchnięte nie są przynajmnie u mojego ostatnio na wakacjach właśnie natknęłam się jak palił z kumpel i skapnęłam się bo kaszleli trawka jest bardzo ostra dla gardła

Gość jsdkakaj
stronggirl to widzę że mamy podobną sytuację wspólczuję Ci i rozumiem Ciebie

Gość stronggirl
nie potrafie zniesc widoku, , kiedy to wyobrazam soibie ze moj chlopak wyglada tak samo jak oni..

Gość stronggirl
a jesli mnie klamie to nie chce z nim byc... naprawde..

Gość weź no nie
nie dajcie się takiej presji - specjalnie Wam mówią, że nie jesteście wyluzowane itd.A wy po prostu macie głowe na karku!! Facet nie potrafi odmówic jak go czestuja? A co nie ma swojej woli? On po protu nie chce. A takie towarzystwa popalajacych 30-latków tez mnie bawia. Czują sie tacy światowi? Kurcze dziewczyny nie dajcie się. Moze zerwanie ich otrzeźwi? Jestescie mądre dlatego Was to wkurza. Ja po tamtym za którym tak szalalam poznałam że jest po trawce, jak tylko zaczął gadac - słowotok, jeden wielki slowotok - gadal i gadal...

Gość a21
oczywiscie, ze trawa smierdzi...gorzej niz fajki. zapach trawy latwo rozpoznac, gorzej, jesli pali haszysz, bo ten po paleniu jest praktyczne niewyczuwalny, wystarczy sie troche przewietrzyc, zjesc mietowke i nic nie czuc. jesli chodzi o objawy - wystarczy poszukac troche w necie, jest mnowstwo stron na ten temat, chociazby http://serwisy.gazeta.pl/zdrowie/1,51226,79780.html jesli chcecie troche facetow nastraszyc, to mozecie im puscic to, co jest na tej strone http://bodek.patrz.pl/ tylku uwazajcie, zeby was faceci nie wysmiali, bo facet troche przesadza, nie wszystko jest prawda, to raczej tania, chwytliwa demagogia dla 15-latkow, ale niektorych rusza

Gość jsdkakaj
ja mu mówię ,że wygląda idiotycznie jak głupi bachor,który się zjarał jak szczeniak spod bloku i że ma już swoje lata i powinien miec inne rozrywki a nie zioło dla szczeniaków

Gość stronggirl
mój chlopak nigdy przy nie nie palil.. nawet kumplom wtedy odmawia.. tylko boje sie ze klamie i czasem przychodzi do mnie spalony.. generalnie czasem mysle ze zaluje ze go poznalam.. roznimy sie ogromnie a ja go tak bardzo kocham... napisałam mu przed chwila ze mnie klamie ze nie chce z nim byc.. ale zadzownil i przysiagl ze nie palil.. nie wiem juz co mam myslec.. nie wiem

Gość jsdkakaj
dokładnie słowotok u mojego też ale już tak bezsensu że niedobrze mi jak go słucham

Gość słodka marysia
Dziewczyny współczuje wam... :o Fakt, ja czasem popalam na imprezkach z chłopakiem (wiem, że ostatnio z kumplami też się zjarał beze mnie :o) ale nie jest to w naszym przypadku uzależnienie, w trawie nie ma nic złego, zapalić od czasu do czasu jest ok (wg. mnie lepsze to niż picie, przynajmniej kaca nie ma ;) ) byleby to nie stało się nałogiem! Bo jeżeli ktoś zaczyna kłamać z tego powodu to już jest nieciekawie :o Wszystko jest dla ludzi ale z umiarem :o

Gość jsdkakaj
mi mój w oczy mówił że nie palił a potem jego kumel gadał, że zapalili lufkę razem co nie znaczy, że nie masz swojemu wierzyć ja tylko piszę jak u mnie jest

Gość stronggirl
najbardziej boje sie klamstwa.. samo palenie tak nie nie doluje jak to , ze moze klamac osobe ktora kocha po to zeby zapalic z kumplami .. vco to za milosc..

Gość stronggirl
w.lasnie tego sie obawiam , ze ze strachu klamie w zywe oczy i przysiega..

Gość jsdkakaj
e ja tam chciałabym żeby mój facet w ogóle nie palił jst otartwy kominatywny po co mu to

Gość słodka marysia
I fakt trawa śmierdzi, to czuć i widać, że ktoś jest tak 'wstawiony', tego nie można nie zauważyć! Acha i jeszcze co u mojego zauważyłam...robi się strasznie senny i zaraz idzie spać :P

Gość słodka marysia
Hmm... pytanie dlaczego ludzie palą trawe to również pytanie dlaczego ludzie piją... :o A wiadomo, że pić można z różnych powodów :P

Gość jsdkakaj
i jeść się chce po paleniu

Gość stronggirl
ja tez oddałabym wszystko zeby nie palil wcale.. ale nie potrafie mu tego przegadac.. wtedy twierdzi ze przesadzam itp... no to moze wlasnie przez tą senność nie mial ochoty na seks.. bo senny był i dlatego nic sie nie wydarzylo. Tylko on zawsze uwaza ze jest zmeczony po plice wlasnie..

Gość zorroo
żałosne trawka jest dziecinna a picie alkoholu juz nie :o juz bym wolal zeby moja dziewczyna trawke palila niz alko piła