Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość stronggirl

GŁUPIA TRAWKA

Polecane posty

Gość a21
nie zabierajcie się za umoralnianie waszych partnerów, dopóki nie poznacie tematu, bo jesteście mało wiarygodne i efekt, jaki osiągniecie, może być zupełnie odwrotny od zamierzonego. radzę poczytać trochę na temat THC i skutków jego zażywania/nadużywania, a dopiero później próbować zdziałać coś rozmową. jeszcze raz polecam stronę http://bodek.patrz.pl radzę posłuchać i zagłębić się w temat, zamiast snuć jałowe dyskusje

Gość stronggirl
to dziwne ze alko jest zalegalizowany a trawka nie....

Gość słodka marysia
Ale ta senność jest taka, że zasypia się po 10 min. od zapalenia (mam tu na myśli faje). Ja np. po zapaleniu lufki mam ochotę na lody, po faji też zwykle zasypiam ;) (te zwykle to całe dwa razy w całym moim życiu :D ). Szczerze gdyby nie było marysi wcale bym nie płakała ;) jednak nie widze w tym nic złego. Acha, szanuje, że ktoś może tego nieakceptować, gdyby mój chłopak nie palił i poprosił mnie o to samo, przestałabym.

Gość stronggirl
ale ja juz sie zaglebialam i powiem Ci ze uzywalam wielu argumentow ale on mnie nie slucha.. twierdzi ze to brednie wszystko i trawka w sumie nie szkodzi.. nie potrafie przegadac wiec mowie ze po prostu tego nie znosze i ma tego nie robic... tylko nie wiem jaki jest tego skutek.. :(

Gość jsdkakaj
przykro mi ale znam temat studiowałam resocjalizację i znam temat b.dobrze

Gość słodka marysia
Trawka jest legalna w Holandii, niestety w Polsce to nie jest realne - takie rządy. Związki alkoholu też są szkodliwe.

Gość jsdkakaj
ale w sumie nie chodzi nawetr o znajmość tematu ja nie chcę żeby paił o tyle nawet gdy byłoby to oóglnie dostępne i akceptowane

Gość a21
jeśli nie palilaś, to jesteś tylko teoretykiem, więc przykro mi, ale tematu nie znasz tak na dobrą sprawę ;)

Gość stronggirl
w holandii ogólnie jest luz.. adoptowanie dzieci przez homoseksualistów jest rowniez mozliwe.. wiec moze lepiej nie mowmy o tym co jest legalne w holandii bo to nie oznacza ze trawa nie jest niczym złym.

Gość jsdkakaj
nic muszę lecieć dzięki warto było siępodielić swoimi troskami pozdrawiam stronggirl o trzymaj sie

Gość słodka marysia
Nikotyna też jest szkodliwa ;) Ale to wybór człowieka co robi ze swoim ciałem... Ja np. mam bardziej obiekcje przed tym, że mój facet dzień w dzień pija 2 litry coli :o To dopiero straszne! :o

Gość stronggirl
ja tak samo. nie chce i juz. nie wyobrazam sobie widoku osoby która kocham z lufą w buzi.. bleee.... i nie wiem co w tym dobrego ? sadze ze mozna sie dobrze bawic bez tego.. i to zajebiscie dobrze

Gość stronggirl
trzymaj sie.. i dzieki za rozmowe...

Gość słodka marysia
Można, ale to inny rodzaj zabawy ;)

Gość stronggirl
wiem ze nikotyna szkodzi.. tylko w odroznieniu od trawy nie szkodzi na głowę .....

Gość stronggirl
no pewnie że inny .. tak samo inny jest na herze , na kwasie, na kleju...

Gość zorroo
a dlaczego tak wam przeszkadza , że sobie palą zmieniają sie nie wiem nie słuchają was sa zamuleni nic im sie nie chce uzasadnijcie prosze

Gość słodka marysia
a czy on pali nałogowo? czy od czasu do czasu (np. dwa trzy razy na miesiąc)? :o Z wiekiem i tak komórki mózgowe zanikają... :o

Gość słodka marysia
ech, zorroo dziewczynom chodzi o zdrowie ich potencjalnych przyszłych mężów ;) ja to rozumiem ;)

Gość stronggirl
ja nie widzialam jeszcze mojego chlopaka na trawce.. przynajmniej tak twierszi on .. po prostu tego nie znosze :( przeraza mnie to... nie wiem jak czesto , on twierdszi ze rzadko pali.. ale nie wiem czy mowi prawde..

Gość zorroo
no ale przeciez alkohol jest o wiele bardziej szkodliwy , uzalezniajacy a na to pewnie przyzwalacie

Gość weź no nie
czemu pojawiają się zaraz porównania do alkoholu i papierosów? Jeśli trawka jest taka fajna to po co wynajdywać dla jej obrony jakieś inne uzywki? I co z tego, że ktos jest teoretykiem? Zeby wytlumaczyć czlowiekowi ze maltretowanie dziecka jest zle, nie trzeba samemu maltretowac - tylko po to by nie byc teoretykiem.

Gość słodka marysia
tylko, że marysie trudno przedawkować, to zioło a nie chemia, z twardymi już nie jest tak wesoło, można popełnić zgon... :o

Gość stronggirl
tak samo nie lubie kiedy jest pijany.. ale trawka mnie przeraza a alkohol raz kiedys zniose

Gość keira1
jak dla mnie alkohol tez jest dziecinada zwlaszcza spicie sie w trupa bez sensu

Gość weź no nie
zorro >> rozumiem sam popalasz Od lat linia obrony trawki sie nie zmienia - porownuje sie ją do alkoholu

Gość słodka marysia
Pojawia się porównanie bo to taka sama używka... jak papierosy i alkohol, ani lepsza ani gorsza, jedna z opcji i tyle, jak pisałam wszystko jest dla ludzi ale z umiarem.

Gość słodka marysia
Byle nie okłamywać partnera, bo to dla mnie jest niepoważne i naganne :o W takim wypadku POWAŻNA rozmowa jest niezbędna. I jak już mówiłam, ja bym zrezygnowała gdyby to było ważne dla mojej drugiej połówki. A sama trawka nie jest taka straszna jak ją malują, ani jakoś specjalnie ekscytująca ;)

Gość weź no nie
tak wszystko jest dla ludzi + umiar Mam tylko jedną odpowiedź: "WSZYSTKO MI WOLNO - ALE NIE WSZYSTKO PRZYNOSI MI KORZYŚĆ WSZYSTKO MI WOLNO - ALE JA NICZEMU NIE ODDAM SIĘ W NIEWOLĘ."

Gość słodka marysia
jaknajbardziej popieram :) niestety mam uzależnionego kumpla :o ech... :o