Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość modlitwa_____

Modlicie się codziennie?

Polecane posty

Gość gość
Dzięki za dobre słowo,nawet nie wiesz jak bardzo potrzebne one są i podnoszące na duchu. Ludzie nie zdają sobie sprawy z tej okropne choroby dopóki sami pośrednio lub bezpośrednio nie są nią dotknieci. U mnie tragizmu dodaje fakt że to młoda osoba mająca dwoje małych dzieci. Modlitwa pomaga przynosząc trochę ulgi.

Gość gość
Odpowiedz do GOSC wczoraj 14:49. Mialem podobna sytuacje w zeszlym roku. Moj tato chorowal na raka zlosliwego, niestety nie ma Go juz wsrod nas Pozostala tylko pamiec , modlitwa i smutek Pozdrawiam .

Gość gość
Ja tylko czasem w czyjejś intencji

Gość gość
Sporo się modlilam kiedyś a teraz mi przeszło , Bóg jakoś odszedł z mojego życia , za dużo wyxierpialam

Gość gość
Nic tak nie zniechęca do religii, jak niesprawiedliwość Boga i jego wyznawców oraz kapłanów.

Gość gość
Pana Boga zostaw w spokoju,jak Tobie nie pasuje kaplan uczeszczaj do innego kosciola.

Gość gość
Modlę się codziennie wieczorem, ale myślę o Bogu znacznie częściej. Myślę, że wiarę powinno wcielać się w życie.

Gość gość
Swojej wiary nie powinnismy sie wstydzic,dlatego modlac sie rano lub wieczorem w obecnosci drugiej osoby dajemy piekny przyklad jako prawdziwi chrzescijanie.

Codziennie wieczorem modlimy się z dziećmi.

Gość gość
Do ZOMA powyzej - wspaniala postawa.Mozna wiedziec ,o ile to nie tajemnica -w jakim wieku sa twoje dzieci.Pozdrawiam.

Gość gość
Mam wrazenie,ze dzieciaki kilkunastoletnie troche wstydza modlic sie razem z rodzicami ,o ile modla sie to chyba osobno. Oczywiscie nie mam nic przeciwko wspolnemu odmawianiu pacierza.Pozdrawiam.