Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

bez sil do zycia

to jest chyba jednyne forum na ktorym panuje taki burdel

Polecane posty

Gość warka strong
To "siki weroniki" ale Warka Strong namawiała mnie do złych rzeczy ;) Niedobra kolezanka.Zawsze lepiej sie z brzydsz płcia dogadywałam;)

dobre, dobre, dobre :D:D:D ksenia :D:D:D ajeje :D:D to sie usmialam :D zaraz puszczam dalej w swiat :P Panna Ginorossi nadal przy swoim obstaje Amen :)

no tak :D Panią Denatką :classic_cool: a u mnie jeszcze nic nie mowią 😭 ale niebawem zaczną: Ta co rozbila malzenstwo... hie hie hie :)

Gość warka strong
Ups...no to Pani DZINO Przepraszam za Ta słabą pomyłke :) Jedząc szparagową musiałam przeoczyc "drobiazg" :)

:D tylko rękę??? ;) ja tam porzadnie wysciskam :D i jeszcze podpisu na biuście sobie zazycze :) i wtedy to Pan Denat jak nowonardzony sie poczuje (sic!) i mnie nie opusci o ja dziwna.. ;)

Gość ginorossi popraw stopkę
:o punk never dies

Gość nno to może się pobierzcie

ksenia 👄 heh ;) i na 10 lat z Denatem gdzies w buszu.. o ile cos ja pamietam z historii never die.

mi tez srednio :D z hubą drzewną zaraz mi sie kojarzy ;) ale można sądownie zmienic imie chyba ;) a on dla Ciebie wszystko zrobi, wszystko!! tak mysle ;)

pisze, że z tego co wiem ;) czytałam gdzies spekulacje, ze chlopaki w Wawie są, poniewaz czeto bywaja tam widywani a jak jest to nie wiem :( tez nie lubie ble ble nie ma jak Poznan :classic_cool:

Gość henk1
to prawda ,ale to wina redakcjii. Nie raz chcialem podeslac pouczajaca informacjá,ale zawsze mi ucinano ,a lebki i gówniary to korzystajá na tym . piszá bzdury i redakcja to przepuszcza a jak ja chcé cos podac sensownego z Np;AKM AMSTERDAM To kasujá (cenzura ).Tlumaczá sié tym,ze trzeba czekac 60 sek. (bzdura ).To ich wygoda

Pani Ksenofaryna Hubertowa Dobaczewska & Pani Ginorossi Ernestyna po męzu Denst Mariuszowa :classic_cool: to brzmi dumnie :D

Xenofaryna :D jak tam przy wielkiej dziurze w małym worku? Ginorossi - pozdrawiam ezoteryczny Poznań i mafię spod 3 krzyży ;)

Gość ginrossi
ja juz pisała - dzis ożeniny jutro nie :D Wierny Ogrodniku - dzieki, dzeki, ale miłoby było gdybys jeszcze poznanskie dziewczeta pozdrowił ;) i tak do wiadomosci wszystkich to mi wczoraj prąd wyłączyli 😠 ;)

Gość Królowa123
najgorsze że konta nie da sie usunąć