Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

r-u-d-i

Stawiam na zdrowie i urodę!

Polecane posty

Do tej pory dbałam o siebie, normalnie. Kupowałam jakieś byle coś i właściwie nic to nie dawało. Ale teraz biorę się za siebie. Chcę nieco ujędrnić ciało i jakoś sprawić, żeby lepiej wyglądać. Więc moje postanowienia: - wyrzucam z jadłospisu potrawy ostre, - słodkie- może być, ale niskokaloryczne i w małych ilościach, - ograniczenie tłustego i smażonego, - wykluczam także napoje (gazowane, niegazowane itp...), - piję 3 litry przegotowanej wody dziennie, - kręcę hula hopa (jak myślicie, ile razy i po ile minut mam to robić?) - takie ćwiczenie na uda, bo mam mały tłuszczyk, - jakieś 3-4 posiłki dziennie, - WIĘCEJ... (no wiecie, sexu), - inwestuję w kosmetyki! Ktoś się przyłączy?

Gość babiszon dobra rada
zwiększ ilość posiłków do 5-6 (małych) :) wiesz, że woda przegotowana to stary środek na zatwardzenie?:) poważnie:) więc nie zdziw się jeśli będziesz często odwiedzać toaletę celem \"dwójki\" jeśli tyle będziesz pić:)

No tak, ale woda przegotowana jest zdrowa, nie będę kupować mineralnych...

Gość szukam LEKARZA
dieta - ok. ze swojej strony poradze jeszcze poczytac Montignaca. staralam sie przestrzegac jego diety...... ale mimo to bylam ospala i zmeczona..... bo: 1.jadłam za duże posiłki, mimo ze jedzenie bylo raczej zdrowe... i za mało tych posiłków - 4 dziennie to dla mnie stanowczo za mało. chodziłam głodna i zła :O i w ogóle nie chudłam 2.miałam za mało ruchu

Gość kooloasek
ja podczas swojej diety pije duzo soków owocowych i to nie tych mętnych i gestych, tylko zwykly sok. Np. Jupi ma bogaty wybór smaków. Pije sok bo po prostu nie lubie wody.