Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość napalony na ciebie

Do Luesity. Mam ochote na twe ciałko

Polecane posty

Gość napalony na ciebie

Lusesita de Milagros Dolores wiesz? mam ochotę cię posuwać aż do utraty tchu byś po wspólnym bzykanku błagała o jeszcze

Gość napalony na ciebie
Nie nie ja mam ochotę na zwyczajny sex, zaczęty czule jednak nabierający drapieżności w trakcie. żadnych analów chyba ze na zyczenie ;). Pieścić twoje piersi , zasypywać pocałunkami twe ciało...Twą bliskością się napełniać i dawać ci rozkosz.

Gość imię mordercy
ROMAN

Gość napalony na ciebie
choć oczywiście najpierw zaproszę cię na kolację przy świecacj przy kuchni włoskiej bądz francuskiej nad jeziorem w malowniczej okolicy

Gość napalony na ciebie
to jak Luesita odpowiada ci taka wizja ? czy raczej taka? pchnięciem stanowczym kieruję cię na łożko na które kładziesz się z impetem a ja wchodze na nie nie tracąc chwili i zasypuję cię pocałunkami jednocześnie zsuwając twą suknię wieczorową. Rozrywam na tobie biustonosz i majteczki robiąc ci minetę podczas gdy jęczysz cicho po czym coraz głosniej w końcu gotowa jesteś przyjąć mojego członka gdy wchodzę w ciebie zdecydowanie i zaczynam posuwać z wolna coraz szybciej coraz szybciej głębiej i mocniej gdy wydajesz z siebie jęki rozkoszy wrecz krzycząc bym nie przestawał w końcu kończę w tobie i leżymy trochę obok siebie ciesząc sięs sobą a po zregenerowaniu małego zaczynamy dalszy ciąg zabawy w innej pozycji. no? i co ty Luesita na to?

Gość napalony na ciebie
twoje zyczenie , niech tak będzie , by ci sprawić rozkosz...mrrr piękna Luesito

Gość napalony na ciebie
mam chęć na Lusesitę albo Bójdę❤️ ewentualnie może być Rolnik lub Jose Antonia👄 :classic_cool:

Gość piesek przydrożny
a ja oczekuję tej chwili, gdy wgryzę sie w Twoje łydy mocarne :-p

Gość Ale Bójda
:o

Gość prostato nie dasz rady
gorąco jest:P

Dałem radę. Jednakowoż zachowanie równowagi na rowerze miałem utrudnione z powodu uporczywej erekcji, wywołanej widokiem młodych damskich ciał ledwo symbolicznie przykrytych anorektycznymi skrawkami tkaniny :O

Ja przed kontaktami bezpośrednimi. Jak już dojdzie do kontaktu to się ośmielam :-) Tzn. jak już dojdzie do zdejmowania ubrań to nieśmiałość znika. Ale przedtem - męka nieśmiałości... :-(

Piwo mogę Ci postawić... Mi też by się przydało. Nie ma wpływu na sprawność, ale na śmiałość - owszem. No, starczy tej ero-gawędy. Miałbym ochotę, ale i tak nic z tego... :-(

Klejnoty mają się świetnie. Ale ani Ty ani ja nie zdobędziemy się na to, żeby tu i teraz umówić się, spotkać, rozebrać i zaspółkować. Realizm to trzecia moja cecha dominująca.