Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość yyyyy yyyyy

znacie numer gg jakiejs slawnej osoby ???

Polecane posty

Gość ja tez do walesy
ginnorossi Chcesz Lecha uzaleznic od kafe :O Boze...jeszcze zacznie sie podszywac 😭

Gość hmmm hm
link mozna:D

Gość hmmm hm
ktos mu przesle linka?:D

Gość kalunia
odpisal mi

Gość hmmm hm
kiedy co

Gość kalunia
napisal witam panstwa lech walesa ale to chyba zaprogramowane komputerowo

Gość hmmm hm
ze co?? co to za opcja??

Gość ja tez do walesy
Taaa Slijcie, jeszcze bidak bana dostanie za podszywanie si pod bylego prezia :O

Gość kalunia
jak automatyczna sekretarka

Gość hmmm hm
Kłaniam się Państwu .Lech Wałesa to jakas sciema

mi wałęsa odpisał - tzn nie on tylko \"automatyczna odpowiedź\" czy cuś w tym stylu...ale strasznie to pourywane i bez ładu i składu...: Rozmowa z internautami wybrane najciekawsze fragmenty jak i obecne miejsce przeby 002-Staram się z tysięcy respondentów wybrać najbardziej ciekawe problemy i na nie odpoiadać nie jestem wstanie każdemu z osobna odpowiedzieć przepraszam .W taki sposób odpowiedziałem 50 000 osobą w ciągu miesiąca Będę popra 003-Proszę wybaczyć że nie zawsze odpowiadam , ale chętnych do rozmów każdym momencie jest parę tysięcy osób .,nie wyrabiam choć bardzo się staram . jeśli masz pomysł jak odpowiedzieć wszystkim to podpo a reszta to jakieś tam wsiu bździu ;)

Gość buahahahhhhhh
mi tez odpisal: Kłaniam się Państwu .Lech Wałesa

no nie da rady :( to moze najpierw zagdac :D on odlaczy te swoje zabezpieczenia i sie przesle mu :D:D hie hie :> A niech sie chlopak uzalezni od kafe.. i tak mu juz wiecej nie zostalo :P

Gość kalunia
i co???

Gość kalunia
kiedys w telewizji mowili,ze on ma rzeczywiscie gg

Gość hmmm hm
moze ma ale to nie znaczy ze to akurat jego moze ktos to wykorzystal i jaja se z nas robi:D

Gość kalunia
ale jaja..........

Gość kalunia
to jest jakis automat bo ja nie odpisalam i on tez ,gdyby siedzial tam czlowiek cos by odpisal

Jest też chyba taka wtyczka do gg czy tlena, która wysyła zaprogramowany uprzednio tekst wszystkim spoza listy kontaktów...

źródło: www.gadu-gadu.pl Gadu-Gadu z wizytą u Prezydenta Lecha Wałęsy Gdańsk, 19.01.2006 Dzisiaj w Gdańsku b. Prezydent RP Lech Wałęsa otrzymał specjalny numer Gadu-Gadu GG:1980 od producenta komunikatora wraz z certyfikatem poświadczającym jego przyznanie. Lech Wałęsa korzysta z komunikatora Gadu-Gadu od kilkunastu dni. - Od dawna interesuję się Internetem, mam kilka komputerów, laptopa zabieram ze sobą w dalekie podróże i uznałem, że w końcu warto skorzystać z komunikatora, porozmawiać z ludźmi, a ponieważ z GG korzysta ponad 5 milionów osób to chyba to był dobry pomysł - mówił podczas spotkania z Gadu-Gadu b. Prezydent RP. Podanie numeru GG na stronie internetowej Instytutu im. Lecha Wałęsy, a następnie przekazanie tej wiadomości przez media, spotkało się ze spontaniczną reakcją internautów. Tylko w ciągu jednej sekundy na numer GG Lecha Wałęsy przychodzi kilka wiadomości - pytań, życzeń, podziękowań, pozdrowień, zaproszeń do dyskusji. - Staram się rozmawiać z każdym, ale przy tak masowej ilości wiadomości nie zawsze jest to możliwe - mówi Lech Wałęsa. Dotychczasowy numer GG 5606334, którym posługiwał się b. Prezydent RP pozostaje nadal do jego dyspozycji, lecz do rozmów z internautami używa od dzisiaj nowego numeru 1980. - To symboliczny numer, który wybrałem z kilkunastu propozycji - mówi Lech Wałęsa.

Gość hmmm hm
hahah jaki nick skype, ale jaja:D

Gość hmmm hm
hahah i to przypadek ze 1980:P niby

Gość hmmm hm
eeee a nie macie innych numerkow oprocz wałęsy?:P