Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość chatowniczka

teksty na chatach

Polecane posty

Gość chatowniczka

wytłumaczcie mi prosze dlaczego na chatach jest tyle wulgaryzmow,tak,wiem,to sa anonimowi ludzie i moga wszystko jednak po co oni to robią?daje im to jakas satysfakcję?nie jestem nowa na chacie i wiem,ze najlepiej nie zwracac uwagi i nie zwracam!ale po co oni robią z siebie takich idiotow?wczoraj meczył mnie jakic satan666 sama łacina,debilstwo do potegi ntej,a w domku pewnie grzeczny tatus i mąż a lbo jakis zakompleksieniec zakapior z zapałka miedzy nogami

Gość dressssijjstary
ja wchodze na chat by sie wyrzyc nie po to by gadac z jakimis kretynkami poklikash misisaczqqu itp

Gość chatowniczka
a po co sie wyzyć? przeciez to niewykonalne

Gość upppp
czy na czacie mozna poznac jakas ciekawa osobe? wchodze tam, ale pelno erotomanow i zgrywusow lub desperatow :( ktos spotkal tam swoja pozniejsza milosc?

Gość zalążek nowej rewolucji
póżniejszą nie ale wcześniejsze :D

Ja kiedyś bywałam na czacie, ale to było wieki temu i nie było tak chamsko :O Poznałam mojego narzeczonego na czacie, już 4 lata jesteśmy razem, więc nie każdy jest chamem, no ale erotomanem może i tak :P ;)

Gość upppp
ale teraz sytuacja sie zmienila, naprawde ciezko trafic na faceta, z ktorym mozna chociaz normalnie pogadac, a juz nie wspominajac o zwiazku

Gość upppp
Nie masz, bo poznalas juz faceta swoich marzen :-)

Gość upppp
moze ktos jeszcze sie wypowie? Oszustko, na jakim czacie poznalas narzeczonego?

Gość upppp
dobreee :D

Gość kaarolciaa26
Ja poznałam mojego (obecnie już byłego) faceta. POznaliśmy się na czacie lokalnym, ujął mnie właśnie tym, że nie był wulgarny, tylko miał coś ciekawego do powiedzenia. Nie szuakłąm wtedy nikogo, tak z nudów sobie weszłam w czasie choroby, on był w pracy. Potem przeszliśmy na gg, miesiąc później pierwsze spotkanie, jescze koleżeńskie. Miesiąc później zaiskrzyło. Spędziliśmy razem 3 piękne lata:)

Ja mojego poznałam na czacie regionalnym, nie szukałam chłopaka, po prostu rozmawiałam z ludźmi, bo to była taka czatowa paczka i sami znajomi :P Z reguły nie gadałam na privach tylko wtedy jakoś ;) Poznaliśmy się i TAK JUŻ ZOSTAŁO :D Miłego dnia 🌻

Gość upppp
dzieki, wzajemnie

pare lat temu bywalam czesto na czacie...poznalam kilka ciekawych osob...z niektorymi mam kontakt do dzis...z tym, ktorego \"lubilam\" najbardziej juz nie mam...cos bylo, cos sie skonczylo. Teraz juz tam nie bywam...pewnych rzeczy nie da sie powtorzyc.